Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

FAMILJERALLY 2012

Publicerad 2012-03-27 18:55:57 i Allmänt,

Det blev en lyckad tillställning tycker jag och fler med mig. Det hela började vid flottaren, start och station 1. Varje chaufför fick visa körkort, varningstriangel och säga sitt registreringsnummer på bilen.

Station 2: hitta varsitt påskägg i Westlingsskogen innehållande godis och ett uppdrag till staiton 3.

Station 3: Olika uppdrag på Folkets Hus där det var Loppis. Som tex få en kommunarbetare att göra en grimas. Hitta en chockrosa sak som är till salu. Hitta en man som har storlek 44 i skostorlek och fota skon. Alla uppdrag kräver fotobevis.

Station 4: Bodycote. Memoryspel

5: Hulåns snickeri. Gå baklänges och blunda motsvarande 10 av Anns långa steg.


Station 6: Myrbacka (men då var vi jag och Ida så hungriga) att vi muntligen sa uppdraget: att rita en bil. Och sen drog vi vidare till

Station 7: Snöån. Där stod mat på programmet. Alla lag fick varsitt uppdrag.
1. Laga en grönsaks och kycklingwok


2. Fixa efterrätten, chokladbollar


3. Baka tunnbröd


4. Duka


5. Göra upp en eld - Fixa Roine så klart =)

6. Grilla korv


Station 8 - Åttingen i Uppsälje. Slangbelletävling

Station 9 - Rutån. Boxboll i 1 minut. Alla klarade grenen!! =)  

Mål: Bilprovningen. Röstningstävling på de tecknade bilarna. 

Det känns som om jag har glömt en station............ Tur jag inte var med i tävlingen där vi skulle klara MEMORY.

Scoop

Publicerad 2012-03-23 07:38:17 i Allmänt,

Nu har jag hållit er på sträckbänken länge nog.... Veckans nyhet; Roine har skjutit en bäver!!! <3 Den ligger i tryggt förvar, på ett kallt, iskallt ställe. Mysig info va? Skytten är så stolt, men något förgrymmad över att jag inte har bloggat om det tidigare. Nu är det ute i cybervärlden iallafall. (hoppas det inte blir fler bävrar som får sätta livet till, för vår frysbox blev rätt full av no 1). ;-P

SJUKDOM OCH ELÄNDE

Publicerad 2012-03-22 16:36:48 i Allmänt,

Nu har skruttan legat i influensa i över en vecka. Igår fick hon följa med en sväng i vagnen när vi var ut på promenad. Hon hostar än dock, men det kan jag tro håller i sig i 2-4 veckor.

I helgen blir det Anns FAMILJERALLY 2012. Pokal är införskaffad så nu kan det bli lördag!!!

Vilka blir vinnare av denna dyrgrip??

Vår i luften

Publicerad 2012-03-16 10:03:37 i Allmänt,

Vårjackan passar och får sitta på de stunder på dagen temperaturen är snäll. Den är lila. Jag har fått den av kära mammi.

Lila är också vipporna i påskriset jag nyss ställde iordning. Påskäggens färg är vita och ja. lila!

Har insett att jag har en lila period just nu. Det är snyggt. Det är vårligt. Det är härligt.

Idag har jag ledig dag. Ska bara jobba några timmar. Just nu är det räkningsdax, fast det är nog bara hälften som har kommit tyvärr. Det är alltid skönt att göra klart allt på en gång.

Snart kommer årets viktigaste datum förresten!! 20 mars. För ni vet väl vad som händer då?
-
-
-vi kan se vår deklaration på nätet!!!!!!!!!!!!!! Hoppas, hoppas, hoppas att det går som det brukar. Faaaaaaaast nu har jag ju haft föräldrapenning i 10 månader så det lutar väl åt lite återbetalning. Men hoppet finns här för en fet summa till mig, så klart.

Det är väl härligt med vår i luften

Long time no seen

Publicerad 2012-03-06 18:12:45 i Allmänt,

Det finns ingen bra ursäkt, jag suger på att blogga regelbundet numer.....

Men iallafall:
Jag har börjat jobba igen och det går rätt bra må jag säga. Nu har jag jobbat torsdag, måndag och tisdag så det har gått tre hela dagar och en ledig fredag redan. Idag hann jag med lite vattengympa på lunchen också, vilket trevligt initiativ.

Det bästa beskedet idag är att Ida har en plats på MOSSEBO från den 16/4!! Skönt att slippa åka fram och tillbaka till Dala-Järna flera gånger per dag. Fast det är absolut inget fel på stället, det är bara att det ligger lite udda placerat utifrån vår bostad och mitt jobb.

Idag fick jag också brev från FRANKRIKE! Det var en gammal man som jag träffade där (en bekant till Maria som fyllde 70-nångting när jag var där och vi bjöd honom på födelsedagsmiddag) som skickade två vykort via Maria Stam. Åh hur jag längtar tillbaka nu när jag såg de vackra korten. Tänk om jag kunde åka ner en weekend i vår, mmmmmmm vad härligt. Möta våren i Provance, det låter väl det??


Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela