Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

GOTT NYTT ÅR VÅRA VÄNNER

Publicerad 2012-12-31 21:26:26 i Allmänt,

Ikväll firar jag och maken nyår helt på egen hand. Tidigare var mamma, Ch och Rasse här och käkade lite älgkött, pommes och sallad. Dessert hanns inte med då det blev utryckning för CH med saltkaret. Sån är den branschen.

Ida då, ja hon sover sedan flera timmar tillbaka. Helt slut efter ett par roliga dagar med sina underbara kusiner. Dessutom har hon inte sovit middag, det bör ju också tilläggas.

Så om ett par timmar har vi 2013. Nytt år, nya planer, nya drömmar, nya mål. Jag satsar på lite skidåkning (om det blir mer snö vill säga), rätt mycket jobb, lite skola (ångest jajamen), nya ivf försök. Tja mycket mer än så vet jag inte. Förhoppningsvis en ny bil åt Roine, men det verkar var ett av de svårare projekten faktiskt. Mindre tv-tittande och mer aktiv tid är också en förändring som ska till. Jag är så initiativlös om kvällarna, förstår inte varför.

Idag väger jag 89 kilo och tänkte försöka gå ner till 79 så småningom men jag sätter ingen tidsplan för det med tanke på övriga önskningar och vet ni vad: det gör inget. Jag är nöjd med min vikt och mitt mående för första gången i hela livet. Nu önskar jag A lycka till med sin viktresa. <3. Love you.

GOTT NYTT ÅR ALLA LÄSARE, VI SES NÄSTA ÅR!!

Nope

Publicerad 2012-12-17 09:05:14 i Allmänt,

Det bidde ingen lillebror den här vändan heller. Lite nedslående faktiskt. Skam den som ger sig, vi får väl bryta ihop, komma igen och ta nya tag till våren. Nu måste kroppen återhämta sig efter hormonbehandlingen. Vi har ju iallafall en solstråle i vårt liv, vilket vi är enormt tacksamma över. Inte alla förunt. Kram och frid på Er alla.

Bäp, städning och mys

Publicerad 2012-12-09 19:43:10 i IVF,

En helt vanlig söndag... vi har varit på badhuset och Ida badade i det djupaste med sina simarmpuffar!! Mamma är såå stolt. Så himla duktig och modig tjej. Hon sa: mamma, jag ä lädd. Och så log hon sitt härligaste leende.

Här hemma har vi städat och fixat med tvätt. Det är nu en never ending story, fast det vet vi väl alla. Inte blir det klart för stunden heller, jag förstår inte??

Nu ser jag på en riktigt bra film. A walk to remenber.

Nybäddat i sängen. Med julset. Tänk Er vad gött att krypa ner där.

Om en vecka och en dag vet vi resultatet av den gjorda behandlingen. Har trott att embryot har fäst men efter en nock out igår är jag inte lika säker. Vi väntar och ser. Tar en dag i taget. Har förlagt gravtestet, är det ett tecken tro?

Bifogar en liten höstbild... på bröderna bus och kusinen lillbus.

Julstämning

Publicerad 2012-12-03 13:31:39 i

Embryot såg riktigt fint ut sa läkaren, det sa dom när Ida kom till också. 2 har åkt i frysen, ev ett till om det håller kvalitén.

Nu är det på plats iallafall. Ska bara fästa nu. Jag kan leva som vanligt. Sist sa dom att jag inte fick jogga. Hon trodde nog inte att jag är en sån atlet ;-P

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela