Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Vår i luften

Publicerad 2012-03-16 10:03:37 i Allmänt,

Vårjackan passar och får sitta på de stunder på dagen temperaturen är snäll. Den är lila. Jag har fått den av kära mammi.

Lila är också vipporna i påskriset jag nyss ställde iordning. Påskäggens färg är vita och ja. lila!

Har insett att jag har en lila period just nu. Det är snyggt. Det är vårligt. Det är härligt.

Idag har jag ledig dag. Ska bara jobba några timmar. Just nu är det räkningsdax, fast det är nog bara hälften som har kommit tyvärr. Det är alltid skönt att göra klart allt på en gång.

Snart kommer årets viktigaste datum förresten!! 20 mars. För ni vet väl vad som händer då?
-
-
-vi kan se vår deklaration på nätet!!!!!!!!!!!!!! Hoppas, hoppas, hoppas att det går som det brukar. Faaaaaaaast nu har jag ju haft föräldrapenning i 10 månader så det lutar väl åt lite återbetalning. Men hoppet finns här för en fet summa till mig, så klart.

Det är väl härligt med vår i luften

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela