Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Boka resa

Publicerad 2013-02-28 17:24:13 i Resor,

Jag är previligerad. Som har fina vänner och som har möljighet att se mig om i världen.

Ikväll ska det bokas resa till underbara Aix En Provance för besök hos Maria. Ska bli sååå himla kul, underbart, roligt, himmelskt, otroligt. Fyra vårdagar i Frankrike med goda vänner. Flyget tur och retur kostar cirka 850:- Låter det inte för bra för att vara sant. Visserliger med Ryan Air men jag har flugit med dem förr och det har inte varit något att klaga på. Det gäller att tänka på att man får det man betalar för och jag är nöjd om jag tar mig fram och åter helskinnad. Jag kan knappast bärga mig. Detta blir i slutet av april. I slutet av maj bär det av till Rhodos. Sen jobbar jag en vecka och sen blir det härlig hemma semester. Framtiden ser ljus ut.

Sen har vi en underbar höst att se fram emot men den låter vi vänta eller hur...........

Fortfarande lite krasslig

Publicerad 2013-02-19 17:58:39 i Resor,

Jag är fortfarande sårig i halsen, hostig och lite hängig. Den här influensan eller förkylningen var ju horribel. Men vad gör väl det när det snart är helg (optiminst javisst). I helgen bär det iväg på weekendtjejresa med Anki och Elin. Kosan styr vi mot Örebro och leklandet, IKEA, smarrig mat och tjejmys. Stackars Roine, han får vara ensam hemma... Skrev jag att det är Europas största lekland, 7000 kvadratmeter att leka på. Så himla skoj!!!

Lycka

Publicerad 2013-02-19 17:56:08 i Familj,

Lycka är när en liten tjej på 2,5 år ser att jag kommer hem från jobbet, springer mot dörren, ropar MAMMA med kärlek i rösten och överröser mig med kramar, pussar och vill hålla i handen.

Sjuk

Publicerad 2013-02-11 20:29:09 i

Sjuk, sjukare, Ann. Jag ska aldrig mer håna en förkyld man.... Ojojoj, nöffnöff influensan från hell är här!!

INGEN FORD PÅ VÅRAN GÅRD

Publicerad 2013-02-04 19:32:00 i Allmänt,

Tja det uttrycket stämde fram till dags dato men nu är vi lyckliga ägare till en Ford Focus flexifuel årsmodell 2006. Går som en klocka (peppar peppar).

Alltså en volvo och en ford, falurött hus med vita knutar, staket. Vilka svenssons vi är. I like it a loooooooooot.
 
Nu till något helt annat. Alltså jag säger då det. Hör ni på Mix magapol i 16,10 tiden så vet ni vad jag menar. Om ni inte vågar, vi frågar. I förra veckan var det en tjej som hade spanat in sin brors föredetta tjej. Ja säga vad ni vill men ibland så behöver jag en skämskudde när jag lyssnar på det där programmet.... Iallafall så fick tjejen en date med sin brorsas föredetting. Jag stillade mina nerver med att tänka att det där nog var uppgjort. Nu fick jag en liten släng av nervösmage igen, bara när jag tänker på det. Annat är det med mig, jag har chansat till det på syrrans killars bröder genom åren istället. Tack för mig, hej som Anders Timell säger. Nu är det till att ta fram skämskudden och se på Farmen istället.
 

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela