Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

shit vilken dag

Publicerad 2012-10-29 20:56:00 i Allmänt,

Ja jag vet ju att alla har sitt men ojojoj vilken dag!! Får jag delge Er lite kring min hektiska dag? Bara lite............ snälla.............

1. Vaknade
2. Det hade snöat (till Idas stora förvåning OCH glädje).
3. Volvon i backen = ingen lek
4. Staketet nedanför backen; hur tänkte vi!?!
4. Insåg att det är dax att köpa ny bil, en med fyrhjulsdrift. För att minimera chansen/risken att glida in i staketet en snöig/isig dag.
5. Lämna Ida, jobba
6. Hem på lunchen för att elda och skotta snö, phu
7. Akut-handling
8. Åter till jobbet efter en lååånglunch
9. Hämta Ida
10. Skotta mera blötsnö
11. Finbesök av fina flickor, toppentrevligt verkligen!!
12. Natta Ida (somnade på två sekunder)
13. Leta bankkort
14. Räkna på bilaffärer, Ivf behandlingar, snöslunga
15. Betala räkningar
16. Elda
17. Tvätta, torktumla, ta hand om ren tvätt
18. Hormonstinn och livsfarlig
19. Göra matlåda tills imorgon
20. Sura hallgolvet där soppåse stått och läckt
21. Plocka ihop leksaker
22. Gå ut med sopor
23. Diska
24. Lägga fram morgondagens kläder och dagissaker
25. Andas
Phu, nog är det tur att det snart är morgon igen så allt kan börja om ;-)

Sprayar för fulla segel

Publicerad 2012-10-26 18:22:00 i IVF,

Nu är hormonbehandlingen i gång. En vecka har jag sprayat, 2 ½ kvar innan injektionerna ska börja tas.

Idag höll vi nästan på att blåsa iväg i kylan. Har ni känt vad kallt?? Tur man inte är på Ålands hav eller nått, för där lär det gunga rejält. Skönt att få sitta inne i tv-soffan med bästa snuttan, se på Pippi, Nicke nyfiken eller fåret Shawn, tända ljus (batteridrivna), gotta ner sig under filten med lagom mycket smågodis.

Ett nytt ord för Ida denna vecka är: MERA! Mera som i mera korv, mera tvtittande, mera saga, mera vatten, mera toappapper. Sen är det jätteskoj att ta min näsa och slänga bort den. Gäller att hitta den mellan nässprayningstillfällena bara ;-P

Veckans höjdpunkt har nog varit att Idas dagis har fått en ny lekställning. 10 poäng av 10 möjliga är både Ida och mitt betyg.

Behandlingen påbörjad

Publicerad 2012-10-20 17:26:46 i IVF,

Igår sattes nässprayen in, nu blir det till att spraya i ca tre veckor. Jag har en bra feeling (igen). Det kan nog gå (kanske).

Annars så har vi varit till Malung på superloppis. Jag fyndade verkligen. Fina dyrbara barnböcker (10 st) till vrakpriser. Fick även en kasse med vantar och mössor av bästa Anki och Elin samt en kasse med en jacka, 2 par skor och massor av kläder av Lina. Roligare än julafton.

Apropå julafton; nu ska jag slå in julklappar. Fina paket. Ha en trevlig lördag gott folk.

10,000:-

Publicerad 2012-10-01 22:36:40 i

Fakturan kom idag. 10 papp. Vad fick vi för det? Inget, men det var ju värt en chansning. Kom ju tur och retur till Falun en solig fredag för ett par veckor swdan. Och det kunde ju faktiskt ha gått vägen.

Nytt: Jag är fr.o.m idag officiellt 1:e handläggare. Nog med jobbsnack.

Vårt sovrum är nu färdigställt med nya tapeter, för oss nya möbler; säng, sängbord, byrå och garderob, gardiner, lampa och ny blomma. Det blev najs om partiska jag får tycka till.

Idag hälsade vi på en god vän. Ida är ju charmig som få... Grät innan vi kom in, pekade mot dörren och ville bara åka hem. När hon insåg att vi skulle stanna på fika lade hon sig platt på mage på golvet och protesterade högljutt. hon gick vänligt men bestämt och hämtade sina (lortiga) stövlar, vinkade artigt och sa tydligt; hej då.... Efter fem minuter. Ehe. Slutsats; Vi bör nog bli mer sociala i olika sammanhang.

P.s observera inte sladden som hänger i taket!! Rom byggdes ju inte på fem dar eller hur var det nu igen ;-P

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela