Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Gathering

Publicerad 2012-08-27 16:43:21 i Allmänt,

Igar var vi pa den efterlangtade slakttraffen. Det var fantastiskt roligt. Det var en heeel hop med avlagsna slaktingar mellan 2 till 86 ar. Alla verkade trivas i varandras sallskap och jag har nu flera nya vanner pa facebook. Idag ska vi gora stan (igen). Dagarna gar sa jakla fort och idag har det faktiskt gatt en hel vecka. Om nagra dagar aker nagra hem och vi andra har anda en hel vecka kvar.
 
FAKTA>
Maten kunde vara battre. Forsta dagen tyckte jag frukostbuffen var FANTASTISK.... sjatte dagen ar jag ratt trott pa den. aggrora, harda bacon, brod utan palagg, belgiska vafflor, burritos.. tja jag langtar efter en ostgas och ett glas mjolk, men det gar ju att sta ut ;)
 
Shopping< najs.
 
Staden Seattle> helt okej. Fin skyline. Vanliga manniskor. Fina bilar.
 
Vadret> soligt och varmt varje dag trots utlovat regn, det gillas!!
 
Planer> bes;ka Mt Rainier, ett berg i narheten for lite bergsvanding. Traffa slakt p[ en festival inne istan nasta helg. Aka upp i spaceneedle. Lite mer shopping, Ida maste ha skor som blinkar nar hon gar sa klart.
 
Bilen vi hyr ar underbar, har jag sagt det??
 
Hej for mej
 

uppdatering

Publicerad 2012-08-26 06:25:09 i Allmänt,

Hej
Forstar att ni tycker det ar langt mellan uppdateringarna men vi har ju fullt upp over here. Igar var vi till ett berg< Mt Helen, dar vi akte helikopter in i en krater, i en aktiv vulkan> det ni!! Sen akte vi till USAs storsta butik for jakt och fiske. Det fanns en hel vaning med bossor och pikadoller sa ni kan val tanka er att det fanns en kille som befann sig i paradiset. Det blev kepor, tshirts, termosmuggar och jaktkangor for hela slanten. For ovrigt har vi gjort en hel del anna shopping, sarskilt med tanke pa att vi bor 2 minuters promenad fran Seattles storsta shoppingcenter. Behover inforskaffa fler vaskor innan vi kan ta oss hem. ar det nagon som vet om man far checka in en barnbilstol som bagage eller ar det specialbagage med extra kostnader??

Idag sprang jag maran, 10 kilometer pa tiden 1 timme och 14 minuter. Jag var verkligen nojd, sarskilt med tanke p[ att banan var ganska kuperad. Efterat gjorde vi stan, eller en liten del av den. Akte amfibiebuss/bat vilket var en valdigt speciell guidad tur.

Ida ar en liten angel. Hon ar sa duktig pa var resa att jag blir alldeles rord. Min lilla prinsessa. Hon kan allt och klagar mycket sallan. Det som ar jobbigt ar att hon nastan inte ater nagon mat. Valling och godis ar det hon vill ha. Hoppas att det blir battre.

Nu ikvall ar et en reuinion har pa hotellet. Class of 62. Med cheerleadersgrejemojer och allt amerikanskt ni kan tanka er.

Imorgon ska vi ha slakttraff. De har lagt ner mycket moda och besvar tills vi ska komma har vi fatt veta. Det ska bli riktigt spannande.

Bilen vi har hyrt ar en riktig parla. En Toyota buss, automat som gar som skottet.

Det har blev en lite torr uppdatering utan bilder och allt, men jag kommer tyvarr inte kunna ladda upp nagra bilder under vistelsen har utan far lagga till dem nar jag kommit hem.

Hoppas ni har overseende over de missade prickarna over a a och o... Ha det gott mina vanner, jag skriver snart igen.

halsning fran amerika

Publicerad 2012-08-22 19:13:28 i Allmänt,

Vi har kommit fram, Jetlagen har inte lagt sig men det ar okej. Ida vaknade 03,15 forsta natten. Vi har halsat pa slaktingar redan och om ett par timmar ska vi pa baseballmatch.

Frukostbuffen ar fullkomligt UNDERBAR. Problemet ar bara att det ar svart att begransa sig, idag blev det en serios dumping tro mig. belgiska vafflor, smorgas bacon och agg var for mycket for en gastricopad tjej.

Nu ar ida rabiat skriver mer sen.............

Nu ni....

Publicerad 2012-08-20 07:10:59 i Allmänt,

Så var vi på väg. Inte helt överraskande hade vi mest packning. Det blir lite med blöjpacket, välling, kokböcker mm.
Vi har privatchaffis, lyx jag vet. Ida har somnat och vi har inte ens kommit till Grangärde! Det verkar lovande. Vilket brötgäng som precis har påbörjat renan till Amerika! <3

dan före dopparedan

Publicerad 2012-08-18 19:06:53 i Allmänt,

allt börjar falla på plats.
det är svårt att packa lätt
det är svårare att prioritera VAD som kan följa
vad måste stanna hemma
bagagevåg underlättar för hemfärd
målarbok med klistermärken införskaffat
ny collegetröja och byxor inköpta
passen i handväska check
skjutsen ordnad
ready for takeoff
lets GO!!!!!!!!!

Bara skoj

Publicerad 2012-08-13 17:55:32 i Allmänt,

Denna vecka blir ju urskoj, hör bara:
Måndag; övningsköra m Anki
Tisdag; roligt på jobbet (ja det tillåtet) ;-P
Onsdag; rensa garderob inför packningsprocedur
Torsdag; vin-date m grannen
Fredag; kräftfiske
Lördag; kräftskiva
Söndag; packa o göra klart för take off!!
Sen ska jag dessutom försöka hinna med löpträning tisdag, torsdag och lördag à 1 mil per gång. Sprang ca 9 km igår kväll på en timme. Målet är iallafall  milen på Max 1.15 i Seattle, den 25/8. Få se hur det är möjligt bland allt folk. Iaf är ansiktsfärg och andra blågula saker införskaffade. Hoppas kunna uppdatera lite under USA vistelsen. Med text iaf.
Men först lite annat skoj som ni ser....

Förkylning och elände

Publicerad 2012-08-09 20:21:53 i Gastric Bypass,

Jaha så blev det lite feber igen då... ganska lite ska jag erkänna men det KÄNNS!! =)

Jag planerar för vår stundande utlandsresa till staterna. Det är mycket pappersarbete för att få in 12 reslustna Berglundare/Bergströmare over there. Kokböckerna är då klara och dlmått är inköpta från IKEA så jag är rätt nöjd.

Vad har hänt annars då kanske någon undrar... Tja kalas x 3 på lika många veckor. Tjejträff på Selins vilket var fantastiskt roligt. Att vi fortfarande håller kontakten är så underbart och extra roligt var att Filippa var med i år. Några av oss beslöt oss för att gå på flygfest i helgen också men på söndagen backade jag på det. Nu är jag pigg och så igen så vi får väl se vad som händer. Bara snuvan ville ge sig.

Solen förärade oss med ett besök idag också. Humöret blir genaste mycket bättre, håller ni inte med?

Lite bilder till Er mina kära läsare:



Ida <3


Angående min aktuella vikt så har jag kommit ner till 90 kilo. Inväntar med spänning det ögonblick då vågen stannar på 89,nånting. Det är så fantastikst. Tänk Er bara att jag var på tivoli och åkte både barnkaruseller med min dotter utan problem samt kan glida ner i vilken karusell som helst utan att sitta som i ett skruvstäd där fläsket jäser över. Det är glädje det!! Inte för att ni smalisar kan tänka er in i det, ni bara tror att ni kan förstå ;-)

Kärlek till Er

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela