Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Vackraste dottern 2 bast

Publicerad 2012-07-31 20:32:49 i Allmänt,

Igår var det en stor händelse i byn. Vackraste lilla söt Ida fyllde 2 år. Vi hade tvåårskalas i dagarna 2 också.

Hon fick mängder av paket, bl.a en hund (mjukisdjur), skärp, t-shirt, tunika, badleksaker, skor, bollar, sandlådesaker, docka, papper och kritor, keps, plocklåda, trädgårdsredskap i fin väska, tingelingklänning med bjällror, Rubensbarn docka, silverhalsband, mugg med sugrör, instrument, handduk, duplo, förkläde mm.

Hon har blivit så stor, våran lilla baby som nu är en liten tjej.

Ett 2-års kalas kräver sin smörgåstårta


 
Eller rättare sagt så blev det tre smörgåstårtor. Det gällde att vara garderad och det gick rätt så jämt upp. Men nu har jag ätit det i dagarna tre så jag känner mig rätt mättad på den sortens mat på ett tag iallafall.

Först på kalas var bästisarna Elin och Anki


Tingelingklänningen åkte på nästan direkt och de små bjällrorna plingade så käckt vid varje rörelse. Långholen har fått en egen liten Tingeling.

Finklänning eller inte, sandlådan är favoritplatsen på jorden och klänningen är fortfarande hel och ren för er som undrar =D

En underbar tid framöver

Publicerad 2012-07-31 20:21:22 i Allmänt,

Ikväll har vi varit på Ryggåstugan i Snöå. Planen var att käka en av deras berömda räkmackor, men jag mådde inte riktigt bra i magen så det blev en glass istället!?! Vansinne.. vet inte hur jag tänkte. Eller ja: jag tänkte inte. Magen mår som den förtjänar nu. Roine vet, Ida vet och ni andra ska vara glada över att bara läsa om eländet.

Jag håller på att göra sista handpåläggningen på den amerikanska kokboken. Ska få iväg den på tryckning senast torsdag kväll hoppas jag. Det är fullt schema så jag behöver vara diciplinerad... och det har jag lite svårt för, men jag ska göra ett frest.

Onsdag: jobba, vad skulle jag göra sen!?!? Öh.............. minns inte. Kokbok kanske?

Torsdag: får trevligt främmande av förra husägarens dotter. Ska bli så skoj. Hoppas bara att hon och maken inte dööör av alla saker som nu finns i och utanför huset. Men det ska väl synas att vi lever och bor här, eller hur?

Fredag: Parken Zoo, Eskilstuna med bästisen Elin och Anki

Lördag: Miniklassfest med några tjejkompisar som jag gick årskurs 1-9 med. Ska bli huuuur trevligt som helst.

Söndag: Vilodag va?!!

Veckan därpå jobbar jag utan någon kollega. Kommer att gå jättesnabbt för det lär finnas en del att göra. Ja just ja, jag fyller ju år också, men det räknas liksom inte längre när jag kommit upp den aktningsvärda åldern 25 ;-P

Flygfesten kommer ju också att bli en av sommarens höjdpunkter.

Någon gång här emellan skulle vi också vilja syta lilla Ellen som kommit till världen <3 GRATTIS OLOV och ELIN till lillpyret och GRATTIS ERIK till lillasyrran som du kan köra med om några år.

Sen kommer en helt vanlig vecka. Kollegan åter i tjänst och allt blir som vanligt. Förutom att det är dax att förbereda den coolaste resan ever... för veckan därpå: Se upp Uncle Sam o co, för nu kommer Berglundsligan på visit!!!!!!!!!!!!!!

P.s har jag sagt att jag vann på vinlotteriet i lördags?? 3 flarror. I´m happy. Varje vinst är en vinst, även om det är mindre god rosé (den går alltid att byta in på bolaget mot godare varor).



Assååå

Publicerad 2012-07-14 13:33:39 i Allmänt,

Det tar ungefär 100 år att ladda upp en bild med det här nya mobila bredbandet via telia. Det där bredbandet där jag betalar 50:- extra varje månad för att det skulle vara så snabbt som det bara gick. 1 månads prövotid, så vi får nog se hur f.n det blir med en fortsättning på det här.

Idag har jag och gänget varit till Duschen i Skamhed. Vi tog massor av bilder som blev så fina. 
Här är sötisen Viktor


och Rasse


och Ida

Back in buisness

Publicerad 2012-07-13 19:02:14 i Allmänt,

Hej allihopa Jodå jag kom åter från kungliga hufudstaden Stöckholm................. men det har varit lite mycket på gång och inget bredband därav min lååånga frånvaro härifrån. Ska fixa bilder nu när jag har ett mobilt bredband och inte längre måste sitta i vårt sovrum där en ljuskänslig liten blivande tvååring. *Det är bara det att nu har jag fler barn här så det måste bli lite senare ändå, sorry.

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela