Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Tomt

Publicerad 2012-09-26 22:36:19 i

Så blev vi ensamma igen, jag och lilla Stumpan. Idag har hon varit med farbror Fredrik hela dagen. Dom är bästisar dom där två. På kvällarna ska hon prata med pappa i telefon och gärna Fredrik också... Helst två gånger, minst! Tvilling-gener ni vet. Går igen i flera generationer! ;-P

Appropå bästisar, det finns flera...

STUMPAN

Publicerad 2012-09-25 21:07:26 i

Testar att lägga ut ett par bilder. Inget konstigt med det, men det har inte funkat från mobilen förut....

So far....

Publicerad 2012-09-25 20:42:15 i IVF,

no good. Nån som är överraskad? Inte jag. Hade inte så höga förhoppningar om att embryo som legat i frysen i tre år skulle "funka".

Har hoppet öppet till fredag men ett grav-test idag borde ha varit positivt om det hade fäst. Vilket det inte var.

Konstaterande; vi har inget flyt i den här "branchen".

Förmodligen väntar en tid med hormoner, klimakterie, äggblåsor/plock, den berömda burken, labb, återinföring och väntan. Denna eviga väntan...

I väntans tider

Publicerad 2012-09-18 18:40:00 i Gastric Bypass, Hus och hem, IVF,

vi väntar och väntar å väntar å.......................
på tapeter som kommer om ett par dagar
på att stumpan ska bli frisk
på att pappan ska komma hem'
på att tapeterna ska komma upp
på nya sängen
på att Greys anatomy ska börja
på att få ett besked om nya tjänsten
på att få testa..... det känns lite ovant i magen.. h*n håller förhoppningsvis på att göra sig hemmastadd alt. flyttstädar..............
 
Inget är som väntans tider

HÄLSNING FRÅN USA

Publicerad 2012-09-16 17:33:00 i IVF, Resor,

Här kommer en två veckors försenad hälsning från "nålen" och familjen BERGSTRÖM 
 



Mount Rainier, ett underbart vackert berg.
 

En snygg väggmålning
 

Blombuketter till försäljning vid Pike market. Kostar mellan 35-150:- och det var inga små saker. Verligen prisvärt. Synd att jag är allergisk annars hade jag köpt en bara därför att. Ifallafall fick vi tillfälle att köpa en till Nathalie, en av våra släktingars fru som bjöd hem oss. Hon bjöd ut oss på ett café och där köpte hon 12 olika munkar som vi på och som vi slukade som hungriga vargar. Det blev tre smulor kvar som ingen av oss hade von i att ta =)

Någon som känner igen vattenfallet och huset? Säger namnet Bob er något?? Nu säger jag inget mer............... Okej då; Laura Palmer............... ;-)
 
Sorry att ni fick se så suddiga bilder. Det blev så när jag mailade dem till mig själv.
---------------------------------------------

Annars då kanske ni har funderat? Jo tack vikten har "tyvärr" stabiliserat sig, jag står stadigt mellan 90-92 kg, tror aldrig jag får se 89 på vågen. Men den som lever får väl se antar jag.

Idag har jag och Ida haft en softardag och mestadels varit hemma. Plockat lite, tvättat mycket, kör torktumlaren samtidigt som tvättmaskinen så propparna har rykt. Appropå det; tack snälla snälla Dajja för att du ordnade till fler uttag medans vi var borta och tack snälla mamma och Ch för att ni fixade hit Dajja samt att ni fixade alla trasiga lampor i Volvon och ordnade mat så att vi klarade oss utan att handla första dygnen här hemma.

På programmet för övrigt står omtapetsering av vårt sovrum, men säg inget till Roine för han vet inte om det än ;-) Kanske det kan bli en tur till Malung för marknad i helgen, men jag tycker personligen att Rättviks marknad är trevligare (sorry Malungsbor). Sen när sovrummet är klart ska vi få in en ny säng och nya sängbord och en gammal garderob. Det gäller att få till det på de ytor man har och just nu har Ida växt ur sin garderob. För att inte prata om alla baby/småbarnskläder hon växt ur. Tack och lov har jag köpt vaccumpåsar i staterna så bara jag får fingrarna ur så ska jag suga ur luften och härbärgera påsarna i min garderob... där det inte finns någonting sedan tidigare, öh.
 
p.s en ev lillebror/syrra är upptinad ;-) Han/hon överlevde upptiningen och sattes in i fredags. Så just nu är vi i väntans tider kan man säga. Först och främst väntar vi på att få besked om det har fäst eller inte. Håll tummar och tår mina vänner.........

hem igen

Publicerad 2012-09-03 21:00:45 i Allmänt,

Nu ar det lika langt hem igen. Vi star har vid hotellet och vantar pa bilen som ska skjutsa oss till flygplatsen. Ett dygns lang resa vantar och vi hoppas att det inte blir nagra forseningar pa aterresan. Hur i helskotta kunde det bli sa mycket bagage?? Roines 47or (jaktkangor) tar ju upp en hel resvaska ja, sa var det ju.

Vi ses snart kara familj, vanner och kollegor, kram

Pa vag hem

Publicerad 2012-09-03 01:57:26 i Allmänt,

Tva veckor kan visst ga rasande fort. Eller nja vi har ju hunnit med en hel del faktiskt. Senast idag da vi var pa bilmuseumet. Det fanns en och annan bil jag kan tanka mig att ta emot om de vill bli av med dem. Ahhh sa vackra. Cab modellerna sarksilt eftersom jag har en forkarlek till dem. De sken sa det gjorde ont i ognonen, valpolerade alltsa.

Vi har ocksa hunnit med att vara upp i Spaceneedle igar. Gjort stan ungefar fyra ganger. Gjort kopcentret har vid vart hotell typ varje kvall. Vilket har resulterat i att vi har fatt lov att inforskaffa ytterligare resvaskor som nu ar fyllda till bristningsgransen. Om ingen av dem gar sonder pa vagen hem sa kommer nog ingen resvaska i varlden att nagonsin ga sonder, tro mig.

Idag ar alla andra pa boomber shot vilket ar en musikfestival. Musikfestivalen ar inget for mig sa jag valde att se pa bilarna istallet. Roine han valde att se pa vapen i den lokala pangpangbutiken.

Ojojoj vad de har taskig frukost har. Jag ser fram emot en rejal sirapslimpgas med prastost pa, och ett glas kall mjolk. Forsta dagen tyckte jag att frullen var toppen men efter fjorton morgnar med fritterade potatiskfyrkanter, belgiska jattevafflor, buritos, brod med smor alternativt philadelphiaost och grot sa har jag andrat uppfattning. Tur att det finns melon och ananas!! Ida hon har nog tappat ett par kilon har. Hon ater nastan ingenting, tja forutom nana da (godis). Hon matvagrar konstant, har levt pa valling som vi tagit med hit hemifran och nar den tog slut igar sa har vi hankat oss fram pa korv, korv och hamburgerkott och sa hallon vilket hon alskar.

Nu ska det iaf bli skont att komma hem till Langholen!! Borta bra, men hemma ar bast.

Men forst vantar en 13 lang flygtur, onska oss lycka till!! Kram

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela