Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

BLODOMLOPPET

Publicerad 2012-05-28 22:07:35 i Allmänt,

Idag sprang jag blodomloppet, 5 km. Tid: 36,56. Målet från början: under 35 men efter ett par löppass insåg jag min begränsning och satte målet till under 37. Phu, det var på näppen det ni. Stolt och glad kan jag nu gå och lägga mig. ciao bellas

Söndagsshopping

Publicerad 2012-05-20 22:16:44 i Allmänt,

Drog till Kuppan idag. Mina kläder är för stora och Idas för små. Det blev en lyckad dag. Även för Roine. Elin har camperat här och vi har haft så mysigt och kul.

Hjälpreda

Publicerad 2012-05-16 18:40:12 i Allmänt,

Gissa om jag har en riktigt duktig hjälpreda som älskar att baka?? Hon är inte ett dugg oskyldig här heller, eller hur?


Ser ni förresten vilka gröna fingrar jag har? Det är tomatplanta, oregano, timjan, basilika mm mm... Allt utom tomatplantan är köpt på Konsum men det talar vi tyst om! =P

Hur fin tror Ni Snuttan var om munnen när hon provsmakat smeten färdig? Ungefär så här tror jag att ni gissade;

vilket uppenbarligen var helt korrekt.

Trevlig "suttonde may" på Er!! =)

Morgonspring i benen

Publicerad 2012-05-15 06:20:52 i Allmänt,

Jag Ann Elisabeth var ute och sprang på morgonen!?! Före klockan 6. Hur kändes det då kanske ni undrar..... Jag ska säga er att det var oerhört kallt till en början, ansträngande de lux, flåsigt och jag ville bara stanna men ändå inte. Jag har blivit konstig!! =) Nu efter jag kommit in i stugvärmen och ut ur duschen så känns det TOPPEN. Medelhastigheten blir bättre och bättre och det börjar finnas ett uns av ett fnyks chans att jag kan fixa halvmilen under 35 minuter. Om jag bara tränar hårt sista veckorna (1½).

Nu väntar en heldag i Falu gruva.

Skor, stövlar och facebooken

Publicerad 2012-05-10 21:08:54 i Allmänt,

Det här har blivit en skovecka. Häromdagen var jag bara tvungen att få mig ett par nya löparskor!! Nu när jag vid två tillfällen har joggat 5 km utan stopp så är det ju viktigt att jag har bra skor så det inte blir skador eller dyl. Så ett par vita sprillans nya hela underbara skor blev det till mig och ett par svarta fina ballerinaskor med rosett åt en annan dam i familjen. Sen i morse när det regnade som värst hittade jag bara en stövel.

"Missing"

Stöveln som är ett riktigt loppisfynd fast i storlek 24 hade ändå varit för stor även om jag hade hittat den andra. Så efter dagis idag blev det Ritex och ett par Pippistövlar som satt på från det vi kom hem tills det var dax för kvällsbadet.... snacka om populära stövlar!! =) dessutom fanns det ett par vita och rosa/lila sandaler som stod i hyllan och ropade på Ida (och hennes mamma): se mig... köp mig.... så de fick också följa med hem.

För Er som är oroliga över mitt avhopp från Facebook: hys ingen oro, allt är okej men den här "datanörden" vill låta vissa personer skvallra om annat än mitt privatliv ett tag ;-) Dessutom "tjänar" jag en massa tid att lägga på andra saker än att sitta och läsa om vad andra gör, äter, när de bajsar, vad de ser på tv, vad de dricker osv. Livet är dyrbart och kort och jag vill prioritera det som är mest värdefullt för mig. Vill någon mig något så går det ju att göra på det gamla hederliga viset:
1. Skicka röksignaler
2. Hälsa på
3. Ringa
4. Smsa
5. Maila
5. Skicka snigelpost d.v.s skriva brev/vykort
Lite skämtfullt men ändå: vart tar vårt sociala liv vägen egentligen när vi umgås via dataskärmen. Visst det är rätt skoj och enkelt att socialisera med vänner och bekanta det ska jag erkänna.

Ha det gött mina vänner....



Det här, det är kärlek det......


Ps nummer 2: 92 kilo nu!!! =) =) =)

Cykelkärra

Publicerad 2012-05-02 21:19:18 i Allmänt,

Vi har blivit med cykelkärra!! Ida älskar den men vill gärna åka "vanligt" också. Vi har också blivit med barncykel men det dröjer nog innan hon växt i den!! :)) prinsessan måste klara av trehjulingsfasen först, åh Snuttan vår hon blir så stor så stor. <3 Ps jag är nu nere på 93 kg!!!! :D Livet leker. Dessutom joggade jag 2,6 km igår, non stop utan att promenera, bara jogg... Nu är det 26 dagar kvar till Blodomloppet som är 5 km!

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela