Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Lördagen i sin helhet

Publicerad 2011-01-31 12:40:51 i Allmänt,

Än har jag inte lagt upp några bilder från dopet till någons ev. besvikelse... och detta har en enkel anledning: jag hade kamerna med på dopet men det full-laddade batteriet satt kvar i laddaren hemma, bra planering I know. Iallafall så hade Ailie kamera och har lovat att fixa ett par bilder till sin storasyrra!! Ida var supertrött när vi skulle in i kyrkan så det blev lite sång till introlåten: Här kommer Pippi Långstrump på kyrkorgel. Prästen försökte flirta lite med Ida och då blev hon än argare men nyfikenheten tog över och prästen fick slutligen blöta ner hennes långa lugg. Själv sa jag namnen i fel ordning men vad gör väl det, ett gott skratt förlänger leendet. Bäst med hela dopet var den underbart goda smörgåstårtan från Café Myrbacka, mums som Judith säger.... Lördagkvällen tillbringades i goda vänners sällskap, först var jag hemma hos Anki, gick vidare till syrran och hamnade slutligen hos en trio glada syrror med god blåbärssoppa!! Efter en guidad tur i Uppsälje landade jag tungt i bingen bredvid Ida och Roine och jag sov som en stock ända tills kl. 6 när Ida provade på sina färdigheter i "spjörpning".

Förfesternas kväll

Publicerad 2011-01-30 19:36:46 i Allmänt,

Igår var jag på inte mindre än tre fester. Någon Malin Jonsson såg jag dock aldrig live.... Är rätt trött idag efter långpromenix och bad med Ida samt ett 20 års kalas.

Dopare-dan´

Publicerad 2011-01-29 08:35:32 i Allmänt,

Idag är det dax för Ida att döpa sig!! Dukningen är färdig, kläderna är framlagda och det fanns till och med ett par strumpbyxor som både var hela och passade (annat var det förra julafton när jag var gravid och endast hade ett enda par som passade och som makan hade slängt i tvätten och som låg där blöta... jag grät krokodiltårar över tragedin, hahhaha).
Dagens program:
1. 9.30 - Komplementhandling
2. 10.00-11.00 - Kettlebells
3. 11.01 - Hämta tårtor på Håkanssons
4. 11.05 - Hem och duscha, fixa
5. 12.00 - Kyrkan
6. 13.00 - Dopet
7. 13.05 ;-) När vi är färdiga med dopet - Fika med smörgåstårta och rosa hallontårta
8. Städa ihop i församlingshemmet
9. Åka hem och stirra på köksgolvet och invänta veckans träningsvärk
Lät inte det som en hyvens dag, så säg!

Projekt FAMILJERALLY

Publicerad 2011-01-27 20:37:36 i Allmänt,

Lite om mitt nya projekt, jag ska ordna ett familjerally a la fantasi Bergström. Kommer ni igår Lions Familjerally? Det gör jag och jag minns att jag som barn tyckte det var skoj. Men vad jag däremot inte minns är vilka teoretiska prov man utsattes för... Men jag har lite idéer på nya prov/tävlingar. Men om någon läsare där ute kommer ihåg eller har förslag emottages de tacksamt via kommentarer eller epost.

SEGWAY

Publicerad 2011-01-27 12:44:03 i Allmänt,

Är det någon som inte har sett Solsidan?? Komedi på TV 4 på söndagkvällarna, störtskön serie. Ena killen Rehborg åker på en sån här:

Kallas tydligen för Segway: vill ha!!!!!!!!!!!

Ikväll ska jag berätta mer om mitt nya kommande projekt: FAMILJERALLY för ett par av mina kära forna klasskamrater.

DOCKSKÅP!!!

Publicerad 2011-01-26 19:21:28 i Allmänt,

Idag har jag sett det mest bedårande dockskåp!! Jag blev så suget på ett eget...... öh eh jag menar ett till Ida så klart. Jag hade själv ett dockskåp av modellen: Småland när jag var liten flicka, vet inte riktigt vart det tog vägen men det kanske ligger och tar plats hemma hos mor??
 

Men Smålandsskåpet är ju så traditionellt, vi kanske ska satsa på ett av modellen Indien

Snyggt i favvofärgen ROSA!!

Eller varför inte det här:

Snacka om slott och med belysning och allt!!

Jag googlade på DOCKSKÅP och det verkar finnas en hel del varianter iallafall:



Ja det är ungefär som att leta bil: finns hur många olika sorter som helst!! Men nu behöver jag ju inte tänka på dockskåp riktigt än, men det är så det kliar i fingrarna.

Över till något helt annat: Imorgon ska vi träffa prästen som kommer hit: 3 dagar innan det stundade DOPET och detta för att jag ringde prästen, inte tvärt om som jag hade förväntat mig..... men vem har bråttom?? Inte Robban iallafall!! Lite vatten på hårsvallet så är det hela över. Dock har vi en liiiten överraskning som väntar familjen Berglund/Bergström på dopdagen, men det håller vi hemligt: eller hur syrran??? ;-)

Nu ska jag och Roine ha myskväll till DUM DUMMARE med lite ostkrokar och juice, gosse vad gött!!

LITE AV VARJE

Publicerad 2011-01-24 20:40:23 i Allmänt,

Helgens omtalade projekt hemma hos moster, en fondvägg! Rätt snyggt om tapetseraren får säga det själv (jag hoppas att bubblorna har slätat till sig nu).


Sen kom jag osökt att tänka på HÄNG. Det finns ju olika sorters häng som t.ex. Gällivarie häng, hänga med vänner osv men det häng jag tänker på är det vi hade här hemma i förra veckan

Men det var förra veckan det, innan plusgraderna kom till Långholn!!
Nu ser det ut på detta viset:

OBSERVERA kryckorna OCH snö/isklumen.... Som tur var fick ingen klumpen i huvudet när den kom nerdimpandes, och om någon hade fått det så hade den personen förmodligen inte haft någon nytta av kryckorna iallafall.

Jag har den senaste veckan observerat att man kan hitta kryckor på de mest oväntade ställena! Hemma hos en kär vän stod kryckorna så här:

Ja varför inte ställa dem bredvid slalomskidorna på en gång?? Jag skulle nog behöva dom direkt efter ett åk om jag känner mig själv och min balans rätt, men så var det inte i det här fallet men erkänn att det såg rätt skoj ut.

En liten bild från föräldragruppsträffen härnäst:
 
Visst påminner alla färgerna där nere i "poolen" om en påse smågodis!?!? Så färgglatt... Närmast i bild min lilla prinsessa, sen har vi vännerna Axelina, Lovisa med härligaste babyfrillan i byn och längst ut till höger; gullgossen Kevin. 

Ida är den malligaste tjejen i byn idag!! Hon har nämligen sluppit att sitta i babystolen i kundvagnen på Konsum för första gången...

SÅ STOR mammas hjärtegull har blivit, nästa steg är att köra runt själv med barnkundvagnen och det står nog inte på är jag rädd för, brum brum!!!

Är det någon som undrar om Ida är mamma eller pappas flicka så har ni svaret nedan.... 
Ett svar är överflödigt antar jag.... 

Till sist tänkte jag bara berätta att jag var ute efter lite spänning i livet i morse d.v.s jag tog cykeln till jobbet! Särskilt spännande var det när jag blev omkörd av bakdäcket, snacka om att mitt andranamn var "Sladdikurvinen" i dag!!  

04:30

Publicerad 2011-01-24 17:32:46 i Allmänt,

*Det var inte klockan som ringde då utan Ida som ville över till oss och busa. Då var hon pigg och vaken och ville leka med sina tår.......... Ida vaknar allt tidigare för var dag som går, undrar vad klockan bli i morgon bitti?? När hon ligger i vår säng sover hon lungt och länge men jag tänker att hon kanske måste börja vänja sig att sova i egen säng nu när hon fyller 6 månader. Iallafall: Roine förbarmade sig och gick upp med henne, själv sov jag en timme till innan det vad dax för dusch, frukost och cykelfärd till arbetet. Det är med att cykla vid 0gradigt isigt före är riktigt spännande!! Så har du tråkigt och vill ha lite spänning i ditt liv, go ahead! Idag står handling på programmet; kylskåpet ekar tomt!!! Också ganska spännande va? Fast först byte av bajsblöja: Aj löv maj lajf!!

Skräp, tapeter, joller o Donkey Kong

Publicerad 2011-01-21 21:24:19 i Allmänt,

Hur kommer det sig att det bli lortigt och dammigt ens innan dammsugaren har hunnit landa inne i garderoben? Jag törs nästan utlova ett Nobelpris till den som svarar rätt på frågan. Jaja det är väl bara att gilla läget och rocka loss med snabeldraken på en daglig basis. Något nytt annars kanske ni undrar.... Jodå, jag har varit på vattengympa, anmält mig till crawl för nybörjare och sist men inte minst: gått lös på mosters tapeter, vilket är helgens projekt. I skrivande stund håller pappan på nattar Ida, jag fick avlösning efter att ha försökt i över en timme. Hon ligger och jollrar och 'spjörpar' för fullt hör jag. Nu ska jag spela lite Donkey Kong, kvinnligt värre.

Gilla inlägg/prenumerera

Publicerad 2011-01-19 12:23:22 i Allmänt,

Åsa B du skrev förut, synd att man inte kan trycka gilla på inläggen!! Det kan man via bloglovin har jag sett =)

Man kan också "prenumerera" på inläggen och få meddelande när bloggen har blivit uppdaterad!! Sö händut. Och vet ni vad det roliga är?? Jag har 4 stycken prenumeranter, det ni, hihi.

Om DU vill prenumerera så kan du klicka in dig på ikonen som heter Följ bloggen med bloglovin´

FRÅN DET ENA TILL DET ANDRA

Publicerad 2011-01-19 12:16:50 i Allmänt,

Snor och snörvel
Ögat rinner
Huvudet spränger
En ipren - AH, allt blir bättre
Babysim ikväll - vill inte missa
34 gradig pool - mysigt samkväm
Jag längtar!
Ida längtar!?
Roine längtar???

 

SEMESTERDAG

Publicerad 2011-01-18 09:14:08 i Allmänt,

Vad göra en tisdag när man har semester?? Ja jag vet då vad jag ska göra!!!
1. Vara med Ida så mycket det går
2. När Ida sover: STÄDA!!!
3. Föräldragruppsträff
4. Snyta mig, nysa, hosta och snörvla
Lät väl som en ganska rolig semesterdag eller hur?



och det är inte slut där heller.........
5. Promenad eller fika med grannen, undrar just vilket av alternativen det blir???


Har jag det bra eller har jag det bra!! Njuter i fulla drag, hoppas Roine måste till Norge och hämta fler saker framöver.................


P.s visst är det roligt när man ska betala en räkning på cirka 1500:- och inte hittar fakturan och sen när man via nätet går in och ska betala den så står det att den redan är betald!! Sicken lycka!!! Särskilt när man VET att den inte är betald.... Vad fn ska jag göra nu, ringa upp bolaget och propsa på att jag INTE HAR BETALAT??! Jag tänker på det över den där fikan ops jag menar promenaden!! =)

UPPDATERING: Ärlighet vara längst.... jag kollade upp med kära IKEA vad som hade hänt och fakturan är på ingång, men eftersom jag tog på faktura så hade någon Ikanobank tagit över bla bla bla, jag skulle behöva vara professor och allvetande skräphög för att orka ha med IKEA att göra!! Men jag är väldans nöjd med hyllorna iallafall.

HATTPARAD

Publicerad 2011-01-16 17:46:55 i Allmänt,

Idag har vi haft stora hatt/mössprovardagen, se själva

Mössan är stickad av Gun-Britt, jättefin och passade perfekt!!

Pappas självlysande mössa var dock något för stor än...


Mössa med tillhörande klänning...
 

Dress utan mössa provades också (dress a la 70-talet)


Men åter till huvudprydnader: Inför den stundande babysimmet i Äppelbo fick vi lov att kolla att badbyxorna passade och det gjorde dom!!

Nja, de här byxorna i storlek 62-68 passade knappt på huvudet, som tur är har vi ett par större som gick på de mulliga små låren, så nu kan vi simma lugnt på onsdag!!!


Vintermössan för de kallaste dagarna!!

Den nyaste av alla mössor fick Ida av
Barbro idag. den är grymt snygg och dessutom har hon stickat en tröja i samma möster!! Jag är verkligen imponerad. När det var dax för fotografering visade Ida upp ett litet trix hon lärt sig idag:
kanske det betyder TACK FÖR MÖSSAN på Idaspråket?? =)

FREDAG, näst bästa dagen

Publicerad 2011-01-14 20:09:00 i Allmänt,

på hela veckan... bästa dagen är lördagar tycker jag för då är jag lös och ledig och har ändå en hel ledig dag kvar innan jag ska jobba igen!! Nog för att det går bra att jobba men det är ändå mysigast att vara hemma med prinsessan så klart.



Idag går dagens grattis till
* Pappa Rune som fyller år
* Sanna Holm som blir 18 idag
* Micke Thulin (som inte blir 18)
* Mait Pollack, inte 18 hon heller
* Anita Olsson
* Anne-Maj Olsson
* Lilla Amanda Larsson 
HIPP HIPP HURRA, HURRA, HURRA, HURRRRRRA!!!!!!!!!!!!!!

Appropå födelsedagar så ska vi snart döpa Ida och om Roine får bestämma så ser nog tårtan ut så här:

Men den här gången får han inte det utan det blir så klart rosa tårtor!!!! Det blir spännande att se om Ida kan ha dopklänningen vilket jag innerligt hoppas. Det blir ett litet dop med endast de närmaste d.v.s Roines och mina föräldrar/ mina styvföräldrar, våra syskon med familjer, ev. Roines farmor, gudmor Åsa och bästisarna Anki och Elin... sammanlagt 27 pers, har vi inte liten närmaste familj så säg!! ;-)

Idag satt Ida utan stöd i EVIGHETER!!! Mamma är stolt nu!!!! Roine han är arg, ledsen och besviken: men inte för att Ida sitter utan stöd utan för att det lyser en lampa i hans nya bil..... något med katalysatorn..... nu börjar det krånga..... men vi har ju ägt bilen i en hel vecka så vi ska väl inte klaga..... Men han har sorg nu!

Imorgon blir det kalas i Duvnäs, få se om vi kan ta lite partybilder. Sanna som fyller 18 och därmed blir myndig och jag har konstaterat att hon inte riktigt är som de flesta nyblivna 18-åringar som är asglada över att äntligen få gå på krogen utan sitt falskleg.... Sanna har sett fram emot den här dagen utav den enkla anledningen att hon nu får beställa böcker från nätet i sitt eget namn (utan målsmans tillåtelse alltså).... SANNA DIN BOKMAL!!!

*När Sanna och jag var i Grekland för 2-3 somrar sedan låg hon helst av allt inne på hotellrummet och läste en god bok på 500 sidor medans jag låg och solade och badade och gottade mig åt värme, god mat och dryck....

Vaffö va som alla andra??

Publicerad 2011-01-13 18:50:17 i Allmänt,

Det är bara att konstatera: jag e inte som alla andra.... Gick igår in på favvobutiken Vansbro El och köpte mig två saker för presentkortet jag fick av hjärtat i julklapp

1.



2.

Det är väl snart jul igen?? I år hade jag inte några stakar att ställa i köksfönstret och kände mig lite för snål för att köpa något till fullpris, så därför väntade jag tills det blev halva priset och fick två saker istället för uno!! Jag är såååå nöjd och tror nog att Ida kommer att gilla båda sakerna nästa år!

Idag var det läkarbesök för Ida på BVC med två vaccinationssprutor, vägning och mätning och resultatet för dagen är klart godkänd, eller ett stort OK i rumpan som någon skrev ;-)
Vikt: 9,4 kg
Längd: 67 cm
Stora pigan, men nu är hon lite kinkig efter sprutorna så hon har fått ett uns alvedon.

UTVECKLING DE JETFART

Publicerad 2011-01-11 18:43:47 i Allmänt,

Ujujuj vad tiden går............ Idas utveckling bara rasar fram, hinner knappt med att dokumentera det i hennes "Mitt första år"-bok!! Men jag dokumenterar ju här på bloggen, så nog ska hon få läsa om sina framsteg när hon blir stor (stackars liten). Hon kan numer ligga på mage som en riktig "pebbles"

Hon kan sitta utan stöd, ja i flera sekunder nu faktiskt

men inte nog många sekunder för att hennes mamma/pappa ska hinna fotografera det, sorry.

Gåstolen börjar röra på sig för "egen" maskin också. Det går bra för henne att åka bakåt, några "framsteg" har vi dock inte sett än...

Den har inte så många detaljer för henne att leka med (det är bara en av alla knapparna som fungerar). I programmet Familjen annorlunda hade en av tvillingarna i den ena familjen en lyxvariant med palmer och massor med saker att latja med på sin farkost, snyft *ett sting av avund spred sig i min kropp, haha.

Gröt, barnmat för 4-5månaders babysar, banan, majskrokar och smörgåsrån slinker ner fint numer... yammiyammi!!



Mjuka bilar är också smaskiga...


Pappa tycker om hårda bilar...

Roines pärla som jag har ner till jobbet. Idag blev jag inparkerad så jag inte tog mig ut!! Konstigt med en sån liten kärra......... En ung brud hade ställt sig 2 cm från min bil och på andra sidan stod en bil lika nära!!! Sen är det ju så mycket snö så att parkeringen har krymt så bilen bakom stod också alldeles för nära!!!! VAd göra??? Jag trixade och knixade men insåg snart att det var OMÖJLIGT!!! Då kom tjejen som ställt sig till vänster om mig, då talade jag om att hon fick åka först som hade en bil som var så lite att hon kunde stoppa den i fickan ;-)

Iallafall så nöjer sig Ida glatt med att åka spark!! Då är det aldrig för trångt att ta sig fram, men dock var asfalten framme på stora vägen så det högg i bra när vi var till grannen på besök... (grannen var dessutom inte ens hemma, men vi är som en bomurang: vi kommer tillbaka... måste ju få se nya köket någon gång).

Arrividerchi

Radio

Publicerad 2011-01-10 20:35:06 i Allmänt,

Vad är det för låt egentligen? Jag talar om Septembers Mikrofonkåt... Den är alltid på radion när jag åker bil dessutom. Tydligen poppis trots sin bedrövliga titel. Igår slog jag till på stort och började boxas igen. Har 14 pass tillgodo sedan förra terminen, så nu måste det bli hårdkörning... Fast likt Orsa kompani så lovar jag inget bestämt ;-)

RAGGARSVIN

Publicerad 2011-01-08 19:48:57 i Allmänt,

Idag har jag varit ute och raggat på byn, 2 vändor! Premiärkörde dock igår kväll, var faktiskt ute och åkte kl. 23.00, det ni!! Jag som brukar sova redan 22.00.  Det var ingen direkt rusning på byn vid den tiden så jag mullrade iväg hemmåt med min gigantiska bil. Nedan ser ni en bild på en DODGE RAM 1500 årsmod: 2001, precis som den vi har köpt...



Nu ska jag gå och söva mitt lilla hjärta, kram på Er.


V8 muller i byn

Publicerad 2011-01-07 22:18:28 i Allmänt,

har ni hört hur det mullrar.... ljuvligt V8 muller!!! Vi har köpt en Dodge Ram av årsmodell 2001... Eller vi och vi, jag kommer nog knappt få åka. Roine är som ett barn på julafton. Han har kört bilen hem från Söderbärke, hann stänga av den och avgaserna hann precis lägga sig mot snön innan han drog igång bilen och tog ett raggarvarv ner på byn. I natt kommer han nog inte ens kunna sova, stackarn =) =) =)

Jag som alltid har velat haft en bil med en mullrande stor V8a motor och helsäte fram, men då hade jag inte i min vildaste fantasi trott att det skulle bli en med årsmodell av det här seklet (2000-talet), utan snarare av äldre modell. Men men jag är väl inte sämre än att jag kan ändra mig.

TJOHO

Publicerad 2011-01-06 09:25:26 i Allmänt,

UNDER KAN SKE..... Mitt tangentbord har nog också haft magsjuka, för nu går det som det ska igen!!??!! För två dagar sedan gick bara högra halvan, vilket var mycket märkligt, men vem bryr sig när det lagar sig självt, inte jag iallafall, tjoho!!

Idag blir det släktkalas i Hulån med (förhoppningsvis) stora delar av Berglundsklanen, ska bli jättekul. Det som först skulle bli en fika är nu uppe i Janssons frestele och prinskorvar, det är nog svårt att sia i vart det ska sluta.

Jag har drabbats av en ny beroendeframkallande sak: BLOCKET!! Jag är ute och letar bil varje ledig stund, eller bil och bil.... igår hittade jag en manskapsbod för 8 pers som jag i min fantasi gjorde om till bastu, relaxavdelning med bubbelbadkar och en härlig mysig bar; allt detta på ett par sekunder.
Tack och lov att det var i min fanatsi, mummlade Roine och så avslutade han med att säga något om att det var tur att han inte är gift med min syster Tina för då hade den där baracken stått på gården i morgon bitti med bastuvirke och ett badkar bredvid, sen somnade han gott.

p.s Bilden är "tagen" direkt från Blocket och övrigt, den kostar 39000:- ifall det är någon annan som vill överta min idé!! =)

Hallå och tack

Publicerad 2011-01-05 22:13:25 i Allmänt,

Tack för era krya på mig hälsningar. Sara- det var inte lindrigare den här gången. Trodde nästan min sista stund var kommen... Men nu börjar hela familjen bli återställd. Fick dock en annan ständigt återkommande åkomma idag: urinvägsinfektion, så det blev en femdagars penicillinkur på min tomma mage som efterrätt till magsjukan. Det är gött att leva! Mitt tangentbord är trasigt till den stationära datorn, så därför bloggar jag från mobilen och det går så sakteliga... Därför har det blivit lite smått med inlägg idag. Ska skaffa ett nytt så det blir ordning på torpet igen.

Dagens ros

Publicerad 2011-01-04 20:31:26 i Allmänt,

Går till: MONIKA LILJEKVIST!!! Två magsjuka Bergströmmare tackar ödmjukast för coca colan. Här snackar vi goda grannar :-)

magsjuk - igen

Publicerad 2011-01-04 17:28:49 i Allmänt,

Igår var det inte roligt för fru bergström.. Roine trodde först att jag fejkade, tills han inatt fick det själv. Krafterna tryter idag, så ida har nog tyckt att hennes päron är supertråkiga. Men nu är jag hungrig vilket måste vara ett friskhetstecken, tjoho

GOD FORTSÄTTNING

Publicerad 2011-01-02 17:33:53 i Allmänt,

Så var det år 2011.

Här hemma avslutade vi 2010 och inledde 2011 på samma sätt, nämligen på bob!


Årets roligaste bild togs på årets sista dag och det är Rasmus som försökte att åka bob utför vår backe. Tyvärr blev bilden suddig vilket beror på farten.... Snacka om att åka i full fart tills det helt enkelt tog stopp!!

Årets läskigaste bild togs också på eftermiddagen den 31/12 2010 och den gången var det Jossan som var
"objektet"... som taget ur en vampyrfilm, eller hur?

** kolla in ögonen!!

1/1 2011 - Årets första utflykt
Jag, Ida, Roine, Jossan och Rasse drog till Älgberget för att åka bob utför berget, eller rättare skrivet: de andra; jag och Ida satt i bilen... Jag skjutsade upp dem så långt vår framhjulsdrivna bil tog sig, därifrån fick de gå. Jag backade ner tills jag kunde vända och mötte en Landrover som jag fick be vänta tills de tre bobbarna kommit ned. Vi väntande, och väntade och väntade, de kom inte... Mer än lovligt pinsamt var det, men de väntade så snällt så (tur bara att vi inte hörde vad de satt och pratade om i bilen). Roine och barnen åkte tydligen upp och ner, upp och ner och jag som trodde att de skulle åka en vända bara. Till sist kom de fram till bilen (efter att jag trott att någon brutit varje ben i kroppen). Rasmus och Jossan skulle åka ända till vägkorsningen, men Roine som åkte "Norskpulka" valde att åka med i bilen. För att inte riskera att krocka med en bil så gjorde vi upp att jag skulle tuta när jag kom ner, vilket jag gjorde... Som vanligt tutade jag en hel truddilutt och Roine muttrade något ohörtbart från baksätet. Han gick ur och skulle filma när de kom nersvischande från berget, jag och Ida satt kvar i bilen. Jag var lite orolig att det skulle komma en bil med tanke på att någon av oss skulle få lov att backa hela vägen. Till sist kom Rasse och Jossan ner men det hade varit lite jobbigt så de satt och vilade på bobbarna, när jag helt plötsligt får en någon komma efter vägen. Var det en hund?? Jag var säker på att någon släppt sin hund och att en bil skulle komma efter så jag ropade: -DET KOMMER NÅN, HOPPA IN I BILEN. Sen tittade jag igen, för det kom ingen bil och DÅ upptäckte jag att det var ett VILDSVIN som kom lufsande och i vild panik ropade jag: ETT VILDSVIN, HOPPA IN I BILEN SKYNDA ER!! *På två röda var barnen inne i bilen och Roine kastade in bobbarna och skynda sig att.............. filma!! Jag satt och hojtade, hoppa in i bilen, han kommer........... jag får hjärtklappning bara jag skriver om det!!  Ja ni det var en pulkfärd vi sent kommer att glömma, tro mig. Och vad mummlade Roine tror ni, jo ungefär så här: Tuta inte då lockar du hit vildsvinen, för då tror dom att dom ska få mat!!!

Så här såg besten ut ungefär ;-)

 ja, fast mycket mycket större och mer skrämmande så klart....

Nyårsafton var en lugn tillställning, själv trodde jag aldrig att klockan skulle bli tolv så jag skulle få gå och lägga mig (artigt av värdinnan eller hur).

Jossan, Sanna, Erica och Rasmus vid köksbordet, fler som satt där som inte syns var: Viktor, Lottie, Micke, Fredrik, Roine och jag själv. Ida hon sov vid 20:30. Pommacflaskan öppnade vi redan vid 22-tiden, för jag hade hört på MixMegapol att man skulle öppna den finaste champagnen tidigt så man skulle minnas vad den smakade, hehe... *Finare champagne än så blev det inte heller.........

Viktor visade en av sina bästa grimaser........

Ida i pappas julklapp medans hon fortfarande var vaken!

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela