Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Fru DeVill på väg till stan

Publicerad 2009-07-31 22:50:26 i Allmänt,

I Morgon kliver jag i mitt Alias; Cruella DeVill

Kamerabatteriet är laddat och minneskortet tomt, så räkna med en hel del uppdateringar med bilder då jag kommer hem igen, so long!

Fördomsfull??

Publicerad 2009-07-31 12:40:41 i Allmänt,

Nu kanske ni tror att jag är fördomsfull när jag skriver om bögar och lebbor men så är det inte.. men homosexuella låter ju så grått och trist tycker jag!! Iallafall, i morgon vid den här tiden står vi som ett gäng bönder i stan och väntar på paraden!!Hiskeligt kul ska det bli, jag ska ta med Ailies peruk med horn tror jag... hehe, jävlar så kul på ren svenska. Men nu ska jag jobba några timmar till först innan helgen börjar på allvar....

Busjön

Publicerad 2009-07-30 22:50:18 i Allmänt,

Dagbild över Busjön, Äppelbo/halvvägs till Yttermalung...


Åkte för att hälsa på Åsa i hennes mammas och Johnnys sommarstuga idag... det blev en del tjejsnack, resebokning och lite hyss... kolla bara!

SPAKVÄLL







MODEINLÄGG
Åsa hon hade införskaffat ett par nya gummistövlar! De var det första jag lade märke till då jag såg henne och om Ni undrar varför så kan jag tala om att de var ödlegröna och väldigt iögonfallande. Bredvid hennes så syns knappt mina seglarstövlar som är marinblå, neutrala, jättefulla och fruktansvärt tråkiga!!

STÖCKHÖLM; BÖGER Å LÄBBÖR HERE WE COME...
*** Under kvällen kom vi fram till att vi ska ta och åka till Stockholm i helgen och det hela kommer att sluta med en natt på Åsas gamla hotell: Radisson SAS till personalpris =), Prideparad med 50 000 deltagare och 500 000 åskådare på lördag dag samt middag på Hardrock Café på kvällen och därefter utgång på någon trevlig korg eller discoteko för damer som oss som uppnått den mogna åldern på dryga 25!! (Lika dryga som YES diskmedel tror jag bestämt). Ja detta är iallafall vår grundplan men sen kan ju vad som helst hända som kan rucka på dessa planer.... men det gör inget för det blir säkert roligare än att sitta hemma i Vanå alldeles själv då Roineponken arbetar!!

MATINTAG UNDER EFTERMIDDAGEN OCH KVÄLLEN
Först åt jag och Åsa förrätt med tanke på att Cissi Hagberg skulle bli sen, man vill ju inte gärna tunna ur för att man är ute i skogen förstår ni!! Det blev korvburgare i bröd med dressing, senap och tjetchup!!


Sen blev det huvudmåltiden med grillat kött, kokt potatis mosat i bregott med havssalt, grillad majskolv och grillad paprika!! Mums och så lite vinbärs/rabarberpaj och vaniljsås till det...



Nattbild över Busjön, taget från verandan på stugan...


THE END
Alla vet ju vad en groda utan ben är: om inte::: hopplös!! Detta fick mig osökt att tänka på hur en groda med en krok i röven skulle kunna se ut! Ja, kanske på det här viset!!

Tack för mej, hej!!

Bögar o lebbor here we come!

Publicerad 2009-07-30 19:51:38 i Allmänt,

På lördag morgon bär det av igen mot nya äventyr! Den här gången blir det stockholm, och just då e de prideparad, 550000 pers beräknas vara ute på stan och så jag och Åsa B. Åsa har fixat boende på radison SAS, till personalrabatt. Men nu e jag i busjön och vi ska till att grilla så hej svejs

Bilder från igår...

Publicerad 2009-07-30 14:39:17 i Allmänt,


Så här fint hade Tina gjort det på verandan, t.o.m skurat golvet...




Syskonen Ann och Ailie på en gemensam bild..Tina hade fullt upp att locka håret så hon hann inte vara med på bilden! =)


vi fick ta en separat bild...

mamma stod för disken men hon klarade sig skapligt undan kamerans skarpa lupp.. men det gjorde INTE rsten av partybrudarna!


Ailie och Sanna fick sitta i köket och äta för det blev fullt på verandan! Men de verkade också ha trevligt!


Viktor ville inte äta men hoppade studsmatta för fullt och underhöll damerna!


Mamma var chaufför i tinas minibuss...

och vi där bak i bilen hade supernicetrevligt!!!

Bandet var lättsamt och trevligt, hade humor och fick med publiken som glatt klappade händer i takt och otakt till musiken.


Dansarna var också duktiga, den ena tjejen hade nyss fått barn och av det syntes: de nada!!


Tina: hon smygsmuttade på sin Marinella som låg i bilen som stod parkerad precis vid ingången till huset!!


Kvällens "dassbild


Bror Eng fanns troget vid vår sida mest hela kvällen...


Hemresan bjöd på en hel del hjärtliga skratt, så eyelinern lämnade mina ögonlock för gott!!

På jobbet

Publicerad 2009-07-30 08:04:30 i Allmänt,

Nu 08.00 har jag precis rullat in till jobbet (på cykel ja) och fått i gång datorn!! Det Ni, trodde ingen när vi kom hem i 1-tiden inatt. Tina tyckte jag att jag hörde i fem tiden, men jag kan ha fel gällande klockan! I eftermiddag ska jag ladda in lite schyssta bilder från igår, men bara på de som har godkänt det så klart =)

Ikväll blir det laxpaj, vinbär och rabarberpaj och bira!

Publicerad 2009-07-29 15:12:07 i Allmänt,

Nu är det dags för det årliga evangemanget: Irländsk afton!! Då jag varit dit ikväll behöver jag åka dit en gång till för att det ska räknas som en tradition! Det var riktigt trevligt förra året och i år siktar vi in oss på att det blir ännnuuuu trevligare, så klart!!

Att se på dansarna får det att spritta i dansnerverna och man tror i sin vildaste fantasi att man skulle kunna dansa lika bra, fast det vet vi ju alla att jag INTE kan....

Men iallafall, snart smäller det. Jag har på lunchen gjort färdig laxpajerna och efterrättspajen, kvar är bara att vispa vaniljsåsen och duka! Tina skötte städningen så jag kan tänka mig att vi kan spegla oss i skitstolen ikväll, liksom alla andra tomma ytor! Det är bara att tacka och hoppas att det är lika rent och fint i morgon också, men det här blir ju en lugn och städad tillställning.

jag kommer att ta med stora fotokameran och plåta lite så Ni som inte kan vara med får en liten glimt av vad som händer där borta i Nås och Skansbacken iallafall!!

Snart väntar ett litet inköp på glasbanken, jag ska faktiskt dricka någon bira till pajen men för den del hålla mig i skinnet, så hys ingen oro över om jag ska komma upp till jobbet eller ej i morgon, det fixar jag lätt!!!

Rättvik

Publicerad 2009-07-28 18:02:08 i Allmänt,

Hej
Igår var jag till Rättvik på trav, det blev en kostsam historia för jag förlorade nästa allt jag satsade på de där svettiga, slöa hästarna =)
Nejdå jag har inte satsat några stora pengar utan en tia, en tjuga och 40:- som mest! så jag åkte hem med gott samvete, förutom pizzan och munkarna jag åt!

Idag har jag fastnat på facebook och de där jävla småspelen som finns där man kan tävla mot sina vänner, jag MÅSTE ju vara bäst!!! Kan inte sluta förrän jag har slagt alla, fast nu har jag bestämt mig, nu blir det inge mer spel för ikväll!!! Fan jag sväller ju igen här framför datorn.

Och sladden till mobilen har jag inte hittat trots att jag har städat igenom båda bilarna.... mamma: är den kvar hemma hos Er, jag lade den itrappen men jag har starkt för mig att jag tog med grejorna hem =(

Nej nu blir det promenad med Rönne innan han far till Norge i morgon! Ha det bra med denna korta uppdatering! Jag ska leta vidare efter mobilsladden, fast i morgon blir det irländsk afton i Nås så då blir det lite glest med uppdatering igen....

Tråkväder

Publicerad 2009-07-26 08:54:10 i Allmänt,

Idag trodde jag det skulle vara lite solsken, lite värme och härligt sommarväder men ICKE!! Igår hade jag planen att städa ur V70n och 850n men jag hittade kryphål för att slippa men idag ska det bli av! Jag saknar massor av prylar som jag misstänker kan ligga i någon av bilarna, bl.a usb kabeln till min mobil, som gör att jag på en enkelt sätt kan tanka ur foton ur mobilen, och det är därför det mest blivit text på slutet! Såå om det ligger mer bilder på min blogg framöver så vet ni att jag har haft framgång i mitt letande ; )

Idag ska familjen Berglund/Bergström flytta hem till lägenheten igen, Tina avslutade vistelsen med att storstäda nedre plan igår vilket var en riktigt trevlig överraskning!! Nu ska hon åka och jobba och vi ska ha hand om pojkarna en dag till, få se om de håller sams idag eller om det blir warzone en dag till! Ha en bra gråmulen dag!!

Förresten så har jag uppdaterat ett tidigare inlägg från Roines kalas och mer bilder från Turkiet med lite fler bilder... det var lite mer kräm i bredbandet idag =)

Filmtajm

Publicerad 2009-07-25 21:02:13 i Allmänt,

Nu har vi sett på film, Patrik 1.5. En svensk film som faktiskt var riktigt rolig! Kan rekomenderas, sen skulle jag ha önskar lite censur på vissa ställen....

Regnig lördag, resa bokad! =)

Publicerad 2009-07-25 13:45:14 i Allmänt,

Så var Skottlandsresan bokad, vi blev till slut 12 personer!! Jag, Roine, Lottie, Sanna, Erica, Jossan, Lucas, Robert, Rasmus, Viktor, Sara och Sonny!! Vilket brötgäng; Skottlandspuben here we come!!! Hm öh eller... ja vissa av resenärerna sitter i sina tankar reda på en pub i Skottland!

Det är ett jävla bolag det där Ryan air. De tar avgifter för allt, och då resan var bokad och klar och skulle betalas så tog de 1300:- för hanteringen av betalningen och enda alternativet var att betala med kort. Det enda kortet som de ej tog avgift för var Visa Electronic men det hade då inte jag!! Men shit the same: nu är det bokat och klart.... och resan blev billig ändå tycker jag =) heheheh hahahha EN NY RESA: I LIKET IT ALOTTTTT SOM VANLIGT!

Självär jag ju inte så noga med puben utan mer intresserad av slottet ; )







Exakt två månader kvar till avresa, men först: karnevalståg i Nås!!! och middag hos svärmor och svärfar, en avskedsmiddag för Emma och Gunnar som ska åka tillbaka till Nya Zeeland vilken dag som helst!

7årig förlovningsdag..

Publicerad 2009-07-24 21:05:33 i Allmänt,

Idag är det min och Roines 7-åriga förlovningsdag!! Jag fick 7 röda rosor (inte utan viss påtryckning skulle jag vilja påstå)... och Roine fick en ny platt tv och en kniv, 2 par jeans varav han kunde ha ett par och två rutiga skjortor!! Själv köpte jag tre par jeans på Kapp Ahl för halva reapriset, de skulle ha kostat 1250:- men jag betalade 349:- som hittat skulle jag säga.

Nu håller tvn på uppgraderas där uppe, det är en sängtv till blå rummet (rummet bredvid sovrummet), en 26 tummare!

Sen har jag köpt två nya nagellack, 2 schampoflaskor vilket går åt då Tinis bor här, för hon duschar ju typ två gånger per dag.... ett halsband, en gummisnodd med en blomma på, lite happy meal, mat! godis, en kniv, mer godis, och säkert nått mer.... billigt kalas! och roligt!

Dubbelbokad nästa onsdag

Publicerad 2009-07-23 22:02:03 i Allmänt,

Nästa onsdag har jag anmält mig till spakväll på Kämpudden i D-J, rellasläger!! Och samma kväll är det irländs afton i Nås!! Typiskt!!

Jaja, får väl försöka kombinera de båda arrangemangen..

I dag harjag inte gjort så mycket, Roine har haft pojkarna då Tina jobbat och jag har jobbat jag med. Nu har vi sett på tv, för första gången i sommar känns det som.

Roines födelsedagskalas i lördags....

Publicerad 2009-07-22 21:48:52 i Allmänt,

Det blev fullt hus när Roine fyllde 34 bast.


Jag hade dagen till ära gjort en smörgåstårta och den räckte i flera dagar...
undrar varför?


Emma från Nya Zeeland åt smörgåstårta för första gången i sitt liv påstår Roine..



Bilder från Cruisingen.

Publicerad 2009-07-22 21:44:47 i Allmänt,

Viktor var kartläsare till Falun!!


Erik och Ramus satt längst bak och latjade...


Viktor hade sin egna lilla skjuts, jag menar finns det inte en tillgänglig raggarbil så finns det andra sätt att ta sig fram utan att nyttja apostlahästarna..


Väl framme hittade vi en gräsfläck som var ledig, Tina passade på att dricka lite kaffe!! D.v.s bantningsdag....igen....


Den bil som Tina blev mest begeistrad i var denna Wolksvagen buss med plats för många människor i... den var gammal men i ruggigt bra skick =)


Själv skulle jag nog föredra en blankpolerad cab i stort format som mullrar gott och som har helsäte fram och plats för många där bak och en stor skuff för mycket packning!


Fast till och från jobbet skulle den här pippigula bilken duga fint!!




Pojkarna var nöjda med resan och de tittade facinerat på bilarna,


Viktor han fick tom en isglas från en glassbil från 1800 kallt som spelade partymusik och kastade glassar till publiken!! Helfränt!

Snippsnappsnut så var denna saga slut...

Cruising i falun

Publicerad 2009-07-22 16:24:57 i Allmänt,

Nu e vi på gång igen, på väg mot falun och dess cruising ikväll, det är jag, Roine, tina, rasmus, viktor och erik! Herreminskapare, vad ska det bli? Ja, dyrt antas det. Tina påstår att det är marknad också... Nu åkte vi förbi micke thulin, han lusade sig fram på vägen med gröna faran, typ i 30. Tina vill att Roine ringer honom och hör vad han håller på med. Typiskt nog så har solen gått i moln nu, men men, man kan inte få allt här i världen. Men en liten, liten hamburgare kanske det kan bli lite senare... Snacka sen om att det är trögt att jobba, d händer inte mycket och det finns knappt folk i korridorerna! Nej om det kunde bli semester snart igen.... Mot cruisingen!

Vandrarhemmet

Publicerad 2009-07-22 11:41:05 i Allmänt,

 Brodie's Hostels Edinburgh
Kategori: Vandrarhem
Adress: 93 High St - Edinburgh, Skottland
starta från 114.39 SEK / person per natt.
 
 
Brodie's Hostels Edinburgh etablerades för över 7 år sedan och det var då ribban sattes för hur ett backpacker vandrarhem bör vara - litet, rent, hemtrevligt och med ett toppen läge precis på den välkända gatan Royal Mile, mitt i Edinburghs äldre delar. Våra låga priser lockar alltid till sig resenärer från hela världen.

10 Goda anledningar att spendera din vistelse i Edingburgh hos oss på Brodie's:
Perfekt läge mitt i hjärtat av Royal mile
Lyxiga vandrarhems sängar för söta drömmar
Sänglinne ingår
Varma duschar
Pubar, klubbar och historia precis utanför dörren
Fullt utrustad kök, thé och kaffe ingår i priset
Fullt utrustad tvättinrättning
Förvaringsmöjligheter
Trevlig och hjälpsam personal
Bäddar från 10£/natt

Vad väntar du på?
Beläget mitt på den historiska Royal Mile i en 1600 tals sten byggnad erbjuder Brodie's Hostels Edinburgh traditionellt sovsalsboende för upp till 130 gäster. Tack vare den fantastiska byggnaden och det faktum att Brodie's Hostels Edinburgh är ett av Edinburghs minsta vandrarhem erbjuder vi våra gäster en välkomnande atmosfär i "ett hem bortifrån" anda. Detta i kombination med ett sprudlande nattliv precis utanför dörren; klubbar, pubar och barer. Du kommer garanterat ha svårt att åka härifrån när du väl kommit hit.


Det lite "dyrare"
Cowgate Tourist Hostel
Kategori: Vandrarhem
Adress: 96 Cowgate - Edinburgh, Skottland
starta från 139.86 SEK / person per natt.
 
Den Cowgate Tourist Hostel utvecklas ...

Vi är redo! Vi inser att det 21: a århundradet backpacker vill ha det lite extra från deras budget boende och att vi alltid strävar efter att uppfylla dina högt ställda förväntningar. Som en av Edinburghs par 3-stjärnigt vandrarhem kan vi erbjuda en perfekt blandning av trygghet, komfort och rimliga priser. Att inte tala om alla tjänster som man kan förvänta sig från en början vandrarhem såsom fri gäst till internet, trådlöst bredband, gratis te och kaffe och en gratis Bagageförvaring område!

Vandrarhem med en skillnad! Våra 170 säng vandrarhem innehåller 12 individuellt låsbara lägenheter alla fullt utrustade med finns egen toalett, dusch rum och kök / vardagsrum med en ugn, mikrovågsugn, kyl frys, brödrost, tallrikar, fat, bestick och matlagning krukor. En lägenhet sover mellan 8 och 22 personer i en kombination av 4 och 6 sängen studentrummet och tvilling-eller dubbelrum.

Det är 12 fullt utrustade kök och 17 duschrum med toalett plus 12 olika privata toaletter!

FANTASTISK INNERSTAD LOCATION! Vår byggnad är Nestled på historiska Cowgate Street, mitt i hjärtat av Edinburgh parti och kulturella distriktet. Mellan Holyrood House (säte för det skotska parlamentet) och Edinburgh Castle. Den Cowgate Tourist Hostel ger dig friheten att utforska städer pulserande nattliv, eller slappna av och njuta av en lugn eftermiddag vandrade genom Edinburgh många museer, konstgalleri och offentliga parker.

Vill göra EDINBURGH hem för ett tag? Sedan kom och se oss om våra fantastiska långa räntorna i någon av våra privata långsiktiga bara lägenheter. Vår vänliga personal kommer också gärna hjälpa dig att hitta ett jobb och få avgöras i denna fantastiska stad, hjälper dig att uppleva de mest minnesvärda feriearbete i ditt liv.

GRUPP Heaven: Vår unika utformning gör att vi kan erbjuda privata lägenhet hyra för större grupper se privatliv för dig och dina vänner. På grund av att vi kan ge separata anläggningar vi är glada att kunna erbjuda grupp boende till Stag och Hen parter. Villkor gäller.

Book-a-bed-vidare i vårt vandrarhem i Inverness och St Andrews.

Vi har just förnyat alla madrasser i vårt hostel för att garantera en bekväm nätters sömn samtidigt med oss!


 

och det "lyxigaste"

 Edinburgh Central Youth Hostel
Kategori: Vandrarhem
Adress: 9 Haddington Place Edinburgh Scotland, EH7 4AL - Edinburgh, Skottland
starta från 279.71 SEK / person per natt.
 

 
Welcome to Edinburgh Central Youth Hostel, Edinburgh's Original and finest VisitScotland rated 5 star Hostel.

Centrally located, within walking distance of most of the City's tourist attractions, this stylish hostel is well equipped to suit the needs of single travellers, families and groups. Our rooms at Edinburgh Central Hostel are safe, accessible only with a keycard, contemporary, and some are accessible to the disabled. Lockers are available in each room, on a first come, first served basis. Fresh, clean bed linen is included and our rooms are serviced daily. Plus, all our rooms are en-suite, but we also provide communal single sex toilet/shower facilities on each floor.

As with all SYHA hostels, a self-catering kitchen & dining area are provided for guests who wish to cook their own meals or those travelling on a limited budget. All the latest appliances including cookers and fridges as well as cookware, crockery and cutlery are available. Everything you will need to enjoy a home-cooked meal.

For those of you who would prefer somone else to do the cooking, Breakfast is served daily from 7.30am-10am and you have the choice of a light start Continental Buffet Breakfast, or a hearty Full Scottish. In addition, our Bistro and Restaurant offer affordable contemporary and classic dishes, served all day, every day! Our cafe/bar area has plasma TVs, internet access, wifi coverage, so where better to spend an hour or 2 enjoying a great selection of drinks, from speciality coffees to beers & wine, meeting friends, and making new ones!

Other domestic facilities in the hostel include a laundry and drying room, which has three computerised washers and dryers. You can store your luggage in our Super Safe coin lockers in the lobby from 20p per hour. And don't worry if you forget to pack your towel! You can rent one from our Reception, for only £1!

With amazing views, first class customer service and a friendly atmosphere - Edinburgh Central is an experience not to be missed. We are open 24 hrs, so no curfews or restrictions. You have no excuse not to visit Europe's most beautiful city!

If you are looking to explore Scotland, our staff can book sightseeing tours to suit all budgets and tastes. Ask a member of our team for further information.

We look forward to welcoming you to our Hostel!

* Please note check in time is1500hrs, and check-out is 1000hrs on the day of your departure.

* In the event of a no-show, your credit/debit card will be debited for the total cost of your stay.

* Hen/Stag groups welcome.

* If you are coming from the Airport, why not book yourself a private door-door transfer. Prices start at £8.

Skottland!

Publicerad 2009-07-21 22:08:52 i Allmänt,

Jag och Rasmus har kikat på bilder från Edinburgh.... Skottland! och han vill inte följa, eller han vet inte!! Han är rädd att han måste ta av sina egna pengar... annars är han nog på! Det är en ekonomisk lite kille jag har bredvid mig!

Sov gott!!

Detoxkur

Publicerad 2009-07-21 09:29:55 i Allmänt,

Så var det dags att dra i handbromsen och ta tag i viktjävelseländetsfanskapet igen... sommaren har varit god ser jag på vågen!! Det är dags att göra en kraftansträning de lux och därför börjar jag med en detoxkur igen; samma som förut. Det vill säga rätt mycket grönfoder samt fisk! Tja egentligen bara grönt och fisk! Det här med quinoa, tofu och bönor är ju egentligen inte min grej men sist jag genomgick kuren så tappade jag bra med kilon, så det är väl bara att offra lite för att vinna lite!....

Skottland; Roine är heltänd och längtar sååå. Det börjar droppa in lite anmälningar så det ser ut att vi kan bli fler än två iallafall! Det är riktigt roligt, resan var ju ganska billig, man får vad man betalar för: jag vet! Men va fan, vi ska väl inte åka till Skottland för att sitta på ett flott hotellrum utan vi behöver varsin säng för jag hoppas att vi ska ut och göra stan istället...

Nu är jag redan hungrig, jag åt tre frukter till frukost samt ett glas vatten (magen kurrar). Nu blir det lite russin och en grapefrukt och till lunch ett par morötter, ett kokt ägg och en burk tonfisk! Till middag ska jag lyxa till det med kallrökt lax, broccoli, gurka, å nått mer kanske. Sen får det väl nästa vara kväll så jag får gå och lägga mig så det är dags för frukost.... kurr kurr i magen! Det blir en lååååååååång vecka, sen ska jag köra GI stuket med kött, fisk och fågel samt grönsaker och det ser jag redan fram emot! Jag har gott kebabkött och fläskfile i kylskåpet som kommer att gäcka mig ända tills Roine, Tina och barnen har käkat upp det =)

Tina och barnen: nu kanske ni blev fundersamma, har vi utökat familjen?? Vi har tre inneboende en vecka då Tina har en upptagen lägenhet så att säga.

Men nu är det fika så jag ska bort och safta i mig en läcker blodgrape som har legat i mitt kylskåp i över tre veckor i väntan på att jag ska börja mitt nyttiga liv igen!

Dags för nya äventyr igen...

Publicerad 2009-07-20 13:30:39 i Allmänt,

Så har jag startat planeringen för en ny resa! Ja; jag har nyss kommit hem men men, det är kul att ha nya saker på gång. Det blir en resa till Edinburgh i september; 25-28:e och flyget kostar 370 kr och vandrarhemmet cirka 500:- för tre nätter! Så är det någon som vill följa så hör av Er!!!

Så var det över för denna gång

Publicerad 2009-07-19 13:51:34 i Allmänt,

Nu har Malung stängt igen dammluckorna snart, dansbandsveckan är över... så jag antar att det är lika tomt där som i Vansbro vid det här laget! Ganska trist på ett sätt men de är säkert nöjda över att inte behöva trängas bland 30000 turister. Idag sov jag tills kl. var 13.00, fast då bör tilläggas att jag kom hem kl. 05.30!

Mer bilder från Turkland...

Publicerad 2009-07-18 11:59:33 i Allmänt,

Nu har jag äntligan som sagt fått fram grejorna till kameran och här finns det lite trevliga bilder från Turkiet som jag inte visat er förut....

Först har vi ett moln strax nedan för Borlänge...


Här ser ni utsikten från vårt eminenta hotellrum, och jag säger bara en sak: var fan är havsutsikten?

Bild tagen från balkongen: vi bodde rätt på motorvägen!


Erika och Sanna på Yamis
och på pizzerian Yamis så sa Erika bara en sak: Var e Yamie? (Yamie är den katt som bodde på restaurangen och en kväll var Yami borta, låg kanske under ett bildäck någotstans på motorvägen kanske). Erika skulle för övrigt smuggla med en hund hem i resväskan och varenda löshund var gullig?! Vad fals: lopphundar säger jag då.
Själv avnjöt jag en lokal Bira: Efes, så hon fick leta efter kattstrället bäst hon ville och dricka sin blaskiga cola =)


Här nedan har ni oss i lobbyn, och vi vart bekanta med de som jobbade där (också), fast då de efter några dagar förstod att vi inte skulle varken äta eller parta där på deras tillställningar så var de inte lika trevliga längre!


Välkomstmötet var på restaurangen: Facebook


Och för er som har trott att det bara var Erica som fick ragg; det är fel. Se på följande bilder och förstå att även Sanna var en killmagnet ; )



This is "loverboy" fast inte i positv bemärkelse för Sanna (vilket han också fick både höra och förstå), men jag och Erica hade kul iallafall...

Här nedan står Sanna i solnedgången, dit loverboy var guide förresten och man kan ju bara gissa vem hon tänker på i denna romantiska miljö.... hehe



Ja: ölen var GOD
På Beachpartyt bjöds det bl.a på eldshow....


och lekar...

p.s kolla in någon som har extremt svettig rygg!!!

Här är några av våra bartenders...


och här sitter vi på motsatta sidan av baren... barhäng nästa halva kvällen, vi hade skitkul!! AV förklarliga skäl hade jag mest kul....


Här nedan kommer tre strandposér från oss tre....






<Här kommer Erica med ett extranummer....



Nu ska ni få se några glimtar från båtresan!!






Vi såg också delfiner och på bild nr två kan man skymta delfinen under vattnet RIKTIGT nära båtkanten..




   

 

Äntligen!!!

Publicerad 2009-07-18 11:41:57 i Allmänt,

Nu har jag fått fingrarna ur ..... och fått fram kabeln så jag kan få ur bilderna ur kameran, mobilsladden ligger fortfarande på okänd ort!

Jag tänkte lägga in lite bilder som Sanna Holm har tagit i Turkiet på blommor och blader! De blev riktigt bra fast jag sa åt henne att hon hade blomförbud efter 10 bilder eller nått, eftersom det bara går in cirka 100 bilder på minneskortet =)







Här är pinglan som tagit fotona: Sanna Holm her self!!!

Bullsjön

Publicerad 2009-07-17 19:58:11 i Allmänt,

Ja så är jag i väntans tider igen... Alltså väntar i taxin vid campingen i malung. Det är för fint väder för att folk vill lägga pengar på att åka taxi, tyvärr denna gång. Men skam den som ger sig, jag fortsätter att vänta. Imorgon fyller Roine och fredrik år, 34 faktiskt. Jag har gjort en smörgåstårta, så nu är den överraskningen förstörd! :)

Torsdag möra...XD

Publicerad 2009-07-16 08:55:33 i Allmänt,

Så har den här veckan snart sprungit iväg också. Jag gör inte mycket, ja annat än att jobba och äta, sova är en bristande aktivitet men än har det funkat fint!! Igår var det ganska lite körning igen fast ändå bättre än i måndags. Det var på slutet, när jag egentligen skulle åka hem som det drog igång på allvar!!! Nu ser jag fram emot fredagen och lördagens nätter, för i´kväll ska jag sova!!

Suck: det kommer att bli tomt när alla åker hem, då är det slut på v-bro simningen och dansbandsveckan: det är bara att invänta snön och vintern *snyft*

Nä nu ska jag väl se lite positivt på det hela men ändock, min födelsedag närmar sig med stormsteg och efter den är HÖSTEN verkligen här....................

För övrigt så har jag fått e-post av hövdingen på friskis och svettis här i V-bro kommun, hon vill att jag lämnar tillbaka mina gympakläder som jag fick låna då jag blev värdinna... insvettade och härliga, det ska jag göra med glädje. Jag undrar vad det är för stackare som ska få ärva dem??? =)
Det är iallafall skönt att inte ha det uppdraget längre, för man satt verkligen fast varje måndag och onsdag, nu gör jag vad jag vill. Dessutom är boxersize och kettlebells mycket roligare och mer krävande anser jag.

Fortfarande inga bilder publicerade denna vecka, detta beror på att kabeln har kommit på villovägar efter flytten från Hulån i söndags men den kan ju inte ha rymt så långt, så håll ut! Roliga bilder från dansbandsveckan är att vänta...

Onsdag

Publicerad 2009-07-15 08:49:51 i Allmänt,

Det rockade fett!! Tyvärr hinner jag inte lägga in några bilder för jag är inte hemma så pass att jag hinner leta fram kabeln till datorn och förresten, jag hinner inte starta datorn hemma ens =)

Igår var vi och lyssnade på Scotts i tältet i Grönlandsparken, träffade massor av gamla bekanta! Vi gick sen till Toms men övergav kön när vi precis kommit fram och gick till La Scala istället: tråkigt. Sen åkte vi Merca med Dan Lagerberg och sjöng Eloise för fulla segel: jag Åsa Bergqvist och Jens Lissel. Det låter kanske inte så kul men det var det! Sen blev det Toms bar iallafall och det var väl okej men inte lika kul som resten av kvällen. Väl hemma så var det pinka och gå och lägg mig som gällde. Sov som en klubbad säl tills kvart över sju sen var det bara att rusa iväg på nästa pass. Ikväll: TAXI! Det ska bli kul för nu är det storband som spelar ikväll vilket betyder mycket folk. Tyvärr är det fint väder ; )

Öltältet: here I come!!

Publicerad 2009-07-14 12:57:39 i Allmänt,

Äh va fan, man lever bara en gång och det är ju såååå kul på dansbandsveckan. Jag drar dit och träffar Åsa B och Jenny D i kväll, toppenkul.

För övrigt är det jobb och obefintligt med sömn som gäller den här veckan, och jag gillar det. Sova? Ja det ska jag göra på söndag..... =)

Jag hoppas jag kan skriva under på den här rubriken i morgon! Och att jag fastnar på bild längst fram till nästa års reklamblad kanske

Dansbandsveckan är inledd!

Publicerad 2009-07-14 08:44:44 i Allmänt,

I natt körde jag taxi uppe i Malung på Dansbandsveckan, det var superroligt! För Er som tror att jag var ironisk när jag skrev om att det var måndag morgon så var jag inte riktigt det utan jag tycker det var kul att gå till båda jobben, men roligast var taxikörningen. Jag kom hem halv fyra i natt tror jag och så började jag 8.00 på kommunkontoret! Härligt; jag känner att jag lever...

Jag träffade på en gammal klasskamrat från gymnasietiden och vi blev sittandes en stund och pratade nya och gamla minnen, jättetrevligt! Jag kommer att åka upp för att köra taxi på onsdag, fredag och lördag och ev. ska jag upp och parta loss själv i kväll eller på torsdag men FÖRMODLIGEN inte, då jag behöver vila lite också =)

Åter till verkligheten och vardagen

Publicerad 2009-07-12 20:29:25 i Allmänt,

Nu är det snart slut på semestern, några timmar kvar bara och rakt in i det brutala arbetslivet igen med besked. Det blir vanliga jobbet dagtid och sen lite extraknäck på kvällarna då det är Dansbandsveckan i Malung. Jag hade gärna åkt dit privat någon kväll också men mammun väger tyngre.... =)

Min semester på tre veckor har verkligen varat i en evighet!! Jag har slappnat av och inte ägnat jobbet en tanke! Det är så skönt... och tre veckor med strålande solsken förutom de här sista tre dagarna..... perfa, kan inte ha blivit bättre.

Simmarna har varit som gräddan på moset, det har varit askul att vara värdinna!! Det är liksom min grej känner jag. Och de gillade att bo här tror jag iallafall vissa. Skåningen har smsat att han kom i mål, dock som en isbit. Det berodde nog på för lite sportdryck igår trodde han och han vill gärna komma på en repris nästa år.... Det är ju självklart!

Nej ni nu är det bingen som gäller och den är obäddad och inte har jag ett endaste endaste lakan rent heller utan de hänger blöta på tork samt ligger i tvättmaskinen/tvättkorgen....

Go natt

Skinnflådd...

Publicerad 2009-07-12 19:14:58 i Allmänt,

Kolla in snoken, där har jag börjat att ömsa skinn.....


Och efter Michael Jacksons död har ju hans låtar spelats i all oändlighet och en av dem bättre är ju; it doesn´t matter if you black or white och detta kom jag osökt att tänka på när jag och mamma mätte färgen på våra ben... ; )

Simmardansen avklarad!! =)

Publicerad 2009-07-12 16:39:14 i Allmänt,

Igår kom det 9 simmare som sov hemma hos oss, och vi sov i Hulån. Den första som kom var en tvättäkta "stockholmare*" som var riktigt trevlig (ja, tänkt Er det ni) *ler ironiskt* Jag sa att han gärna fick hänga med på Flottaren och simmardansen om han ville och han skulle fundera på det. Sen droppade de in en efter en. En skåning ringde och jag skjutsade honom tur och retur till Grönalid där han hade polare.... Han var ganska tankad och urtrevlig!! Han skulle också på dans.

Vi förfestade hemma hos A-C och tiden sprang iväg och vi tog en taxi till dansen. Väl där fick vi stå i kö i regnet ett tag men rätt som det var, hade vi kommit in. Vi dansade till Stefan och Kent, Barbados och discot. Vi sprang på skåningen och han var med till och från under kvällen! När det var slut kom Roine och hämtade oss (mig, stockholmaren, skåningen och Tina). Grabbarna fick åka till Långholen och jag och Tina och Roine camperade i Hulån.

När jag kom hem, idag söndag var alla borta från huset och det var till att plocka ner tältsängar, madrasser, sängkläder tvättas och så vidare. Då kom stockholmaren tillbaka eftersom han inväntade en polare och vi fick en trevlig pratstund igen, han var helnöjd med helgen som det verkar iallafall och det var ju roligt! Syskonen brakskit har gjort gott intryck alltså =)

Nu ska jag byta i tvättmaskinen...

*Simmare, simmare och tvätt...

Publicerad 2009-07-11 11:26:02 i Allmänt,

Nu har första gänget åkt härifrån och jag inväntar minst åtta nya simmare. Det har då gått bra hitinitlls det blir värre idag när det är fler! Fyra får dela rum som inte känner varandra... men så är det.

Jag har köpt frulle åt en tjej som jag ska hämta vid station i kväll kl. 22.00 hon får fil, juice, ägg, och en Håkanssonsmacka, she´s gonna lajk =)

Det är tråkigt att vänta på dem bara, och tråkigt att åka till Hulån och hänga där alldeles själv, så jag tjötar lite på datorn då, hahahh.

Lite stories från Turkland..... och nått foto.... =)

Publicerad 2009-07-10 18:50:09 i Allmänt,

Det verkar gå att ladda bilderna till mammas dator, så se nu bara om det går att ladda upp dem också! Fy vad jag saknar Turkiets härliga strand och värme, här är det ju eldningsdax, vi gjorde upp en brasa för simmarna innan vi åkte, det var ju asrått inne. Idag fick jag ihop fem simmare, alltid något, eller rättare sagt så har två kommit och tre ska vara på väg, men jag har ju varit med förr så jag tar inte ut något i förskott-

Det blev 318 bilder att importera så det tar lite tid......................................öh. Paus: imorgon är det simmardans; ska jag dit?? Svar: vet ej.... Kanske om Lotti *blink, blink** kan skjutsa hem damen som kommer med rälsbussen kl. 22.00??? hm. nej jag vet inte för är det sånt här väder kan jag lika gärna sitta hemma och uggla, ja hemma hos mamma då rå, eller ev. köra lite taxi-

Nu smsa tina att jag ska städa ur vedboden för hon har bokat in 10 personer till inatt... jag tar det med en klackspark och en nypa salt FAST jag vet att Tina sällan skämtar om sådana här saker, ugh-

Iallfall;Turkiet och Alanya!!!
  
Här har vi precis landat, det är HETT!!! Sen när vi går på bussen så går solen i moln och försvinner till nästa dag, mitt på dagen: deprimerande men sant, men ack så varmt och skönt det var ändå.


Värmen gör det legalt att lägga sig på stranden och softa lite; sanna myser så gott så!! Och tungan, ja den var ute för jämnan ; )


När syskonen minibrakskit ska i och doppa sig i havet för första gången filmade jag och den filmen blev rena komedin... den måste ses och finns i min mobil för den som vågar ge sig på ett gott skratt =) hehe. OM jag säger så här; vågorna var mäktiga de tre första dagarna och då vi införskaffat badmadrasser så kom vi ledigt ända upp på stranden som strandade valar!!!! Kul, kul kul!

Här har jag fotat en helgalen Norrbagge. Han hade bränt sig på eld, på fotsulorna och mest suttit i baren. Han var rejält suddig på ögonen och aspackad så jag frågade honom om han hade suttit där hela dagen (detta var på eftermiddagen) och kan NI gissa vad han svarade: Nej jag har suttit här en hel uke. Ja det var svar på tal och det värsta var att det förmodligen var sant, dessutom såg vi honom på samma barstol flera dagar senare oxå!



Men Norrbaggen hade lärt sig de inhemska lokala danserna inkl. Macarena och fågeldansen och ställde glatt upp på dessa för allmän beskådan =)


Själv svalkade jag mig vid något tillfälle med en inhemsk öl: EFES och den var riktigt god!
En och annan kaka slank det också ner... de var riktigt goda, särskilt de med choklad så klart...

Den första kvällen gick och gick vi tills vi kom till en mysig restaurang som hette MonaLIsa och där slog vi ner våra stjärtar och blev upp passade och uppvaktade, iallafall vissa i vårt sällskap och den som blev det mest är inte ens 15 år fyllda, grrrr =)
Restaurangen hade sk. pickup service och körde sina kunder till fästningen eller borgen som jag kallar den, detta gratis mot att vi åt på deras restaurang efter turen vilket vi gjorde dag 3... så här vacker var solnedgången därifrån....

innan denna bild togs hade vi hunnit med en rask promenad i skalbaggegränd, sighteseeing med resebolaget och egna vandringar i staden, för det har verkligen blivit en stad. När jag var där för cirka 12-15 år sedan var det ju en större by bara.... hittade inte alls och kände knappt igen mig, men nu ni hittar jag som i min egen ficka i, eller: läs mer så får ni veta mer............


denna bild är tagen på beachpartyt som vi var på, det var ritigt trevlig med god mat, tävlingar, eldshow och breakdansuppvisning. Jag har åldern inne för biran =) hehe; EFES var det, någon svalkande bira: JA


Här kommer en till bild på den ressesugna trion som var iväg...

Erika var popis i både butik...

på stranden....
& på restaurangen-----------

och även på discotek, men Turkarnas kärlek var inte besvarad och då en kille bjöd upp Erica till dans på disco sa hon vänligt men bestämt: No, I HAVE A BOYFRIEND!!!!! så lätt avsnoppade hon den danssugne unge mannen... =)
Sen dansade Sanna och Erica sin egen lilla dans tillsammans...

Kvällen fick ett abrubt slut då Sanna hade hugg och han ville komma allt för långt in i hennes "comfort zone", då blev det en taxi och snabbaste väg hem, via Yamis pizzeria och en god Orientala (stark). Jag tror flickorna var nöjda med kvällen för Erica funderade på att flytta till Turkiet, en tanke som hon dock övergav nästa dag då hemlängtan började kännas, allteftersom inkastarna blev mer och mer påstridiga.


Vi prövade på vattenpipa och vi fick lära oss ett nytt partytrick som NI kanske kan få se någon gång. Även på restaurang har "Romeo" lärt oss lite olika partytricks..

Turkarna var ett svårt folk att förstå sig på, de påminner om Egyptierna fast är lite surare, eller kanske inte?? De vill få som de vill annars blir de lätt lite tjinkiga, kanske ska jag rekomendera pampers nästa gång??

Sista dagen medans Sanna mådde så här;

så hade jag och Erica en härlig och varm dag nere vid stranden och kände oss som princessor!!

salta och svettiga brudar.... Strandpojken "kiss me" vid bås 15, har haft god service åt oss hela veckan, men en av de där skojarna vid restaurangbåset drog ut stolen då Sanna skulle sätta sig så hon slog sig på rumpenstumpen och gosse nå; vad arg hon var. Hennes bikinibehå hade precis gått sönder och hon var hungrig och sur och så gjorde han denna gest!!Jag säger bara; om blickar kunde döda hade han legat "6 feet under" just nu. Han bad om ursäkt 200 gånger och Sanna sa argt: JAJA, ELLER YES YES och han såg vi knappt skympten av mer, varken den dagen eller sista dagen då vi kom åter igen.. de andra var nästa livrädda för oss och de kom inte fram i onödan sen. Kiss me, strandkillen, fick ett armband med den texten i present sista dagen och han blev så glad, ja faktiskt så glad att vi skulle få bo där hos honom nästa gång vi kom. Ja han blev faktiskt så glad att han ville att han och Erica skulle maila varandra, men han är nog redan blockerad på Ericas MSN gissar jag! ;)

Sista kvällen bjöds det på än det ena än det andra. Jag och Erica minglade runt och drack cola, the och fick frukt och popcorn och gud vete allt.... blommor fick vi också från olika håll varav en blev kraftigt parfymerad med karlparfym... They liked us.... =) nja de gillade våra pengar; det är den hårda sanningen och vill att vi ska komma tillbaka eller rekomendera dem till andra men ändå, vi kan väl få känna oss uppskattade och omtyckta en stund iallafall.





Det här är grabben ni ska kontakta om ni ska till *Alanya, han håller till på en restaurang som heter Mona Lisa, ni ska åka dit, äta deras UNDERBARA lasagne och träffa BORHAN, han säljer resor t.ex båtresor som var kanonbra, god mat, lagom långa och jättetrevligt för 250 kr (heldag). Klart prisvärt och varför betala resebolagen en massa extrapengar när man får minst lika bra resor genom andra!

På Mona-Lisa har de som sagt var Pick up det vill säga hämtning vid hotellet, man beställer mat och dryck men får frukt och popcorn och ibland även en gratisdrink. Servitörer och undersåtar gör allt för att man ska trivas (jag menar ALLT om du bara vill, de försökte bra med vissa metoder t.ex. massage och charmning) men det blev en familjär stämning och det var trevligt att gå dit. De hade också dansshower som på Wallmars salonger men uppvisningen är densamma kväll efter kväll. De bär glas på huvudet viker rosor av servetter mm mm..

Jag har fler bilder i min riktiga kamera så ni kanske kan få se lite mer sen som utlovat. Gûle güle









Sweet home Vanåbama.... eller??

Publicerad 2009-07-10 14:22:08 i Allmänt,

Nu e jag hemma i Vanå igen, städar för fullt (igen) inför simningen och det är därför jag inte kan skriva så långt inlägg just nu.... Ikväll kommer minst tre pers och i morgon "tror" en viss person att det är fullt, eller 9 pers eller kanske 11 (jag har tio sängar...... )

Nej tyvärr blir det ingen het skrivning om vad som hände i Turkland, just nu  och inte ens en enstaka liten bild, men jag lovar det kommer på söndag!!! Bara simmarna har gett sig hem igen och jag får komma till min dator, mammas är nog lite för trög för att lägga in bilder men om jag hinner så ger jag det en chans!! Ha en härlig simmarhelg gott folk så kan ni läsa mer senare!!!!!!!!!!!!!!! Puss & kläm!

p-s det var TOPPEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Turkıet by eftermıddag...

Publicerad 2009-07-08 17:51:32 i Allmänt,

Nu Sıtter jag pa en nıce restaurang och chattar tankte jag saga... Nı far ursakta men det saknas ıssa bokstaver pa tagnetbordet sa det blır lıte svarlast men jag tror nog att nı fıxar det anda!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har bloggat forut men hade da hjarnslapp och det hamnade pa mın gamla bloggççç men nu ska det val fıxa tıll sıg.

I morgon ar sısta dagen och jag sorjer redan varmen, havet och semestern for jag borjar jobba pa mandag ıgen, men det ska bli bra det oxa!

Vı har varıt pa beachen varje dag nastan men ıgar blev det shoppıng och ıdag battur. Just nu sıtter flıckorna och ater glass och jag sıtter vıd datorn, charmıgt varre, men men sa ar det och de ar ınte sa brydda alls..............

Har kostar 35 par strumpor 125 kr och jag har 48 par ı mıtt handbagage ; ) gıssa om mın rygga ser ut som en hjulgrıs hehe...

Jag kan tro att det fınns nagon mer som behover strumpor hemma och jag ska ta hela mın strumplada och tomma den ı soporna och bara lagga ı nya, tank er vılken LYX!!!

Batresan var helt okej lıksom beachpartyt, Sanna fıck hugg och da kompanıken och vı fıck aka hem, vıa grannpızzerıan dar vı tog en nattpızza. Gott sa!!!!!!!!!!!!

Allt ar for ovrıgt bara bra!! Vı langtar ınte hem, eller jo flıckorna lıte; De langtar efter mamma och Jossan =)

Men Erıca sa att hon funderade pa att flytta hıt har om natten men de planerna far hon senarelagga tılls grundskolan ar klar ıallfall. Vı hors, Kram Ann

p.s jag hıttade lıran men den ar slut nu =)

Turkiska lira puts väck....

Publicerad 2009-07-02 22:25:01 i Allmänt,

Som tur var hade banken inte mycket lira att växla idag, det blev ungefär 800 svenska kronor. Men nu har jag en total black out och hittar dom inte. Det har ju varit städfeber här idag och de har blivit bortstädade....... som tur är kan man ju växla in dem då vi kommer hem igen men det var ju inte det som var vitsen....

Iallfall har jag hittat bokningsnr och den provisoriska biljetten så iväg kommer vi iallafall!! Allt är packat och jag har packat om två gånger nu för att jag letar efter det där jvla kuvertet med lirapengarna... Det verkar inte bättre än att det får bli en fjärde gång eller nått!  Annars är läget under kontroll. Huset är tipp topp, bokningarna ramlar in och livet är great eftersom jag får ut och åka igen! Resfebern ni vet...

Åktjärn

Publicerad 2009-07-02 21:43:14 i Allmänt,

Idag har jag, Ailie, Jossan och grabbarna bus badat i Åktjärn. Vi verkar ha prövat många av kommunens badplatser snart samt utomsocknes också för den delen..


Tro det eller ej men de ligger på en flotte som var ganska instabil...
och gosse så skoj barnen inkl Ailie hade!


Amanda hon tittade på i värmen. Jag vill lova att det verkligen var VARMT säkert över 25 grader på ytan, men på botten där var det kyligt och svalkande: gött sö.



Ibland släpper Viktor och Ailie till charmen och så här mysigt såg det ut!


Sen visade Viktor sitt rätta busjag och det var slut på myspyset...



Jag har nog inte varit till Åktjärn på över 20 år tror jag... det var sig likt iallafall. Jättefint och mysigt!
När vi traskade hem så ville alla vara med på bild utan Rasmus... han är svårflirtad när det gäller att fotas, men Viktor och Jossan de är gärna med på bild---




Nu har jag ägnat större delen av dagen, tillsammans med Sanna och Erika och mamma, med att städa huset och bära/bädda sängar och så här blev resultatet ungefär (jag har möblerat om en del efter bilderna tagits).



Eftersom jag inte vet om de som bokat in sig på fredag kommer eller ej så har jag fortfarande 10 bäddar ev. tomma och kanske 5 på lördag.??? Så därför har jag lagt ut en annons på Blocket och hänvisat till Tina, hihi..... inte svårt att hyra ut när jag har en personal booker!!

Nu är väskan packad, jag har bara packat två par trosor, en baddräkt och en kamera så det blev lätt packning.
NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Som vanligt blev det smockfull resväska men jag har skurit ner på handbagaget och har enbart systemkameran i en liten bag tillsammans med plånbok och pass! Herregud nu slog det mig att jag inte vet vart jag lade bokningsnr.... måste leta och så har jag förlagt mina Turkiska liras.... nej nu har jag inte tid att sitta här och ordflirta med Er monsterdiggare där ute i Vanå med omnejd! Här ska letas sen ska jag se på Oskyldigt dömd som jag precis spelat in på min inspelningsbara HD box!!

See you later, kanske jag kommer åt en dator borta i Turkland så jag kan lägga in lite fina bilder!!! och kanske en rad eller två, så håll utkik!!!

Dan före dan...

Publicerad 2009-07-02 09:23:15 i Allmänt,

Idag tvättas det rejält, mest sängkläder än så länge.... har fullt upp inför Vansbrosimningen och Turklandsresan =)
Tänk vad ska jag ha med mig, det känns nästan som om det kvittar skulle nästan kunna nöja mig med en liten resväska och den känslan har jag aldrig haft!! Några shorts, baddräkt, tandborste och en kam i princip. Ujujuj få se om det där stämmer när jag börjar packa, sist fick jag nästan sitta på resväskan för att få ihop den!

Nu ska jag till att skruva upp två siffror på huset, jag som är så höjdrädd. Då jag rätade upp stegen så höll jag nästan på att få svindel................

Men nu är det bara att ta tjuren vid hornet och sätta igång igen, jag bloggar lite senare igen =)

Sista semesterveckan närmar sig med stormsten...

Publicerad 2009-07-01 22:59:59 i Allmänt,

Ja, så har jag än en gång bevisat att det inte alltid blir som man har tänkt sig... Fast det blir ju som jag tänkt fast jag får ju infall lika fort som en gris blinkar: JAG VET!! Men va fan, livet är till för att levas och pengarna ska rulla! Vi får ju inte en krona med oss dit vi ska.... och jag hittade en riktigt billig resa till Södra Turkiet. Jag har erbjudit lillsyrran att följa förut men hon vill vänta.... och den som väntar på nått gott väntar oftast för länge!! Du får komma till skott och skaffa ett PASS Ailie!!!!!!!!!!!!!!!

Turkiet och södra delen: Alanya eller Antalya, jag satsar en krona på det förstnämnda och ett fyrstjärnigt hotell, någon som vågar satsa en krona emot?? =)







Bilder från Snesen... mitt i all tvätt!!

Publicerad 2009-07-01 22:43:51 i Allmänt,

Dagen började abrupt för vissa, eller hur Jossan. Hon vaknade på förmiddagen efter att Viktor och Rasmus sprungit upp och väckt henne på ett ganska obarmhärtigt sätt!! Sen blev det dator en stund.

Sen åkte vi så jossan fick packa i lugn och ro....??!


Väl vid Snesen blev det fika och varför inte stoppa in ett helt Brago i munnen tyckte Viktor.


sen blev det lite kortspel.... och sen bad...

Viktor och Elin hade flytvästar på vilket var perfekt då de kunde hoppa från stenen med de andra två *"fiskarna**

emellanåt blev det lite kallt och då var handukarna varma och sköna...

Ni kanske undrar varför det är så många bilder på Viktor och det är ganska enkelt: han är den mest medgörliga modellen av alla barnen =)

Sen ville de små liven fiska, och vi passade på innan knotten skulle bli alltför aggressiva!



Den som fick en fisk skulle slippa diska och Rasmus var rätt glad över det!! Han var för övrigt den enda som fick en fisk!!


Jossan gillade kardemummaskorporna.





Hängmattan höll för fyra ungar... ja jag provade den först så jag visste att den skulle hålla dem alla ; )


Sen blev det ett kvällsdopp, dagens tredje bad!


Jossan fixade tuppkam med schampoo, tyvärr var håret så långt att hon behövde en hjälpande hand för att frisyren skulle stå!


Jossan och Elin var värsta korthajarna, det var finns i sjön och femkort och bånka bäver mm.


Viktor han spexade så länge han var vaken....



Innan morgonen kom så hade ALLA bytt sovplats, minst en gång...


Kvällssolen...


Sen lite mer kortspel innan läggdags..


Knotten höll oss varma, som om det inte var hett nog där inne i stugen om ett rum inkl. kök och 6 personer!! Det var allt från kojan i skogen med de många knotten...

Mot ospecificerat!!

Publicerad 2009-07-01 19:30:08 i Allmänt,

Nu är resa bokad till S Turkiet!!! Alanya here we come.... Jag, Sanna & Erica. På fredag bär det iväg en vecka...med Detur!!! Snabba vändningar här i livet.... =) I like!

Bland knott och koja!

Publicerad 2009-07-01 12:47:58 i Allmänt,

Ojojoj vilket semesterdygn vid stugan i Snesen. Det var jag, Anki, Elin, Rasmus, Viktor och lilla jossan som drog iväg.... full bil: jajamensan!! Byrå, täcken, sovsäckar, kuddar, matpåsar, kylbagar, flytvästar om vart annat! Visst var det roligt men det blev en lååååååååååååång lååååååååååååååååååååååååååååång natt! Knotten var olidliga och vissa av oss led mer än andra! Jossan, Anki och Elin fick nog inte många blundar i natt! Själv fixade jag sömnen skapligt och Rasmus och Viktor sov som små nassar hela natten, lyckostar!

Jag ska publicera lite bilder då tillfälle ges (molnigt sådant) men nu ska jag ut i finvädret igen! Vi ska åka och bada i Åktjärn med Ailie och Amanda. Vi har precis ätit plättar, jordgubssylt och glass till lunch!

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela