Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Insättning

Publicerad 2012-11-30 13:24:49 i Allmänt,

På måndag smäller det. Då blir det dax för insättning. Jag ska lägga in om 2 ägg men får väl samma svar som förra gången är jag rädd; dvs 1. Inte dåligt det heller, särskilt inte om det tar sig..

Äggen ute, delmål 1 avklarat

Publicerad 2012-11-28 11:59:49 i

Sköterskan frågar: har ju varit gravid 4 gånger? Öh, jag tvekar. 4 gånger det låter ju jättemycket (med tanke på antalet barn). Jag räknar på fingrarna. Jo, jo det stämmer visst.

Processen att ta ut äggen på vänster sida var okej. Kändes som en svarare variant av mensvärk. Höger sida, woine woine. De satt lite trångt in sa läkaren. Smärttröskeln hög men det gjorde ont vill jag lova. På en skala 1-10 var det en skarp åtta. Jag bet ihop och sa: kör på. I rädsla över att han skulle ge upp.

Det blev 6 ägg och om 2, 3 eller 5 dagar ska förhoppningsvis ett ha klarat sig och då blir det insättning och gravtest den 17/12.

Ägg

Publicerad 2012-11-27 22:23:06 i

Imorgon ska äggen ut. Det finns minst 6 stycken, men jag tror jag räknade till 11 på första ultraljudet.

Sedan ska äggen befruktas och ruvas på i 2 eller 5 dagar. Jag hoppas på 5. Bara därför att jag fick avboka Londonresan. Blir det 2 så betyder det fredag och då hade jag kunnat följt med. Egentligen. Men vila rekommenderas. Ni som varit till London vet att det inte är någon "semester". Åh vad jag vill göra både och. Men det här smäller dock högre. Sorry tjejer!! Nästa gång.... (Kanske).

Hormoninjektion

Publicerad 2012-11-14 21:26:30 i

Då fick vi besked idag om att börja injicera hormoner!! Två veckor! Ungefär. Om lite mer än en månad vet vi om vi blir fyra till sommaren. I augusti. Tänk Er; 4 födelsedagar inom en månad. Vilken lycka det vore. Total lycka faktiskt.

Pärlan är såld

Publicerad 2012-11-13 12:50:58 i Allmänt,

Nu är min älskade V70 såld. Jag satte ut annons igår som kom in på Blocket 20:45, idag kl. 12:00 hade den visats över 2000 gånger. Det ringde över 50 samtal. Över 10 ville se den. Mängder av sms, skambud, bytesförslag mm. Konstaterar konkret: vi sålde den allt för billigt!!

Nästa projekt: försäljning av Dodge!

Uppdatering IVF

Publicerad 2012-11-11 20:50:00 i IVF,

Imorgon skall det tas blod och skickas till IVF kliniken inför start av sprutor. På onsdag får jag besked och om jag minns rätt så börjar jag att ta dem samma dag dvs på onsdag.

Intressant är att jag blivit gravid båda gångerna vi har satt in "färska" embryon. Båda gångerna vi satt upptinade embryon har de inte tagit sig. Goda odds med andra ord.

En spännande resa vi har framför oss. Nu kör vi!!!

Förresten; såg ni att jag väger under 90 pannor!! Vet inte när jag gjorde det sist men jag tror det var i 8:an eller 9:an. Med andra ord var det 20 år sedan!! Nu vill jag ner till 79 sen är jag nöjd men förhoppningsvis dröjer det ett år eller två ;-) För nu VILL jag gå upp ett tag, för andra gången i mitt liv!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Delmålet uppnått idag!!! :)))

Publicerad 2012-11-11 08:48:14 i

Dagens vikt: 89,8 kilo!! Tänk att jag skulle väga under 90 pannor. Jag svävar på moln. Vilken känsla, hjärtat rusar. Mitt verkliga mål är 73 kg för att komma ner på normalvikt, fast med tanke på att det har tagit över fyra månader att tappa de här hektona för att komma under 90 får mig att bli skeptisk...

Nu är det nog så att dessa mål får det att blockera sig i min hjärna också. Flera gånger har jag sagt och skrivit att jag ska bojkotta vågen. Det är dock lika svårt som att leva utan luft nästan. Nä då, inte riktigt. Men det är ju så spännande att se resultaten.

Idag söndag ska vi till badhuset. Ida har pratat om "bäpp" sen i onsdags. Även bilstädning står på programmet liksom nedmonterande av takbox.

Jaaa sen är det ju fars dag oxå. Ska fixa paketet till Roine från Ida medans han skramlar runt i pannrummet.

Halloweenhelg

Publicerad 2012-11-04 19:56:12 i Allmänt,

Vi har varit till äventyrsbadet i Borlänge i helgen. Ida är inte direkt förtjust i att bada i vatten som står henne högre än ankeln, så det var egentligen ingen större hit. Det hon dock gillade var den röda vattenrutchkanan som vi åkte ungefär 10 gånger. Mera, mera mera sa hon för varje vända.

HALLOWEEN

Publicerad 2012-11-02 19:13:57 i

Så var det dags för Bus eller Godis. Vi laddade med en toapappersrulle och drog iväg, med en liten förhoppning om att någon skulle säga bus!! Kul att klä in nån med toapapper som bus!!

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela