Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Ord ord ord

Publicerad 2013-01-28 17:40:09 i Familj,

Nu pratas det för fullt.
Tårta, glass (nass), slut, klart (jart) ut, in, sitta här, rita, häst, får, gris, ko, plocka ihop, mäh åhhh, NEJ, NEJ OCH ÅTER NEJ. Lite trots vill jag mig skönja. Idag tog det en timme att få på kläder inför utevistelse. Någon var riktigt svetting innan det var klart. Igår fick jag nästan ett psykbryt. Ganska jobbigt med trotsåldrar och vad jag har hört så kommer det nu att hålla i sig tills 18-20 års åldern. Erfarenheter och tips någon??

Tisdag

Publicerad 2013-01-22 21:06:39 i Allmänt,

Tänk vad snabbt tiden går när man har mycket att göra. För snabbt.
 
Ida kan prata en hel del nu. Ett av de senaste orden hon lärt sig är: snÖÖ, med den betoningen. HÖ, tårta, klar, ett, två, tre, fyra, sju! Hon lägger pussel, spelar spel i I-paden som inte ens jag kan med. En riktig liten hacker. Mammas lilla dataspecialist. Gissa om jag är stolt.
 
Planer i februari (förutom att jobba):
Planeringsmöte hos Åsa inför ev. utlandsresa
40-års kalas
Soliga dagar med spark/pulkaåkning och fika med fina familjen
 
 

Resa/resor

Publicerad 2013-01-15 20:37:36 i

Det ser ut som om det kanske kan bli en sol och badsemester iallafall. Visade maken väääärldens finaste hotell med flera pooler. Barnvänligt. All inclusive. Döm öm min förvåning men han sa JA! :)) Mythos beach, Rhodos. :D

Längtar efter sol och värme

Publicerad 2013-01-13 11:24:00 i Allmänt,

Drömmer om att kunna åka till Duschen och plaska igen. En varm sommardag.................... Åh...................
* * *

Appropå Duschen kommer jag oväntat att tänka på dig min vän (och bloggläsare) som väntar barn. GRATTIS!!! =)
 

Mansfolk

Publicerad 2013-01-13 11:22:00 i Allmänt,

Ja se karlar, de kan jag då aldrig bli klok på. Ni vet vem jag menar, harkel......... Idag av alla dagar skulle han ut och jaga!?! -22 grader, med bössan i högsta hugg, gröna jaktbyxor och ev. långkallingar men inget varmare. Det blev dock en kort tur, tror nog han mest var intresserad av en fridag från hem, barn och fru för att fika runt hos de närmaste. Han är för go min galna snälla man. Det är bara så att jag inte alltid förstår mig på hans största intresse jakten, och lika bra är väl det.
Han förstår sig ju inte på mitt största intresse:
och synd är ju det, för det vore så kul om han ville följa <3
Vilket intresse föredrar ni? Vinterjakt eller sol-och-bad-semester i t.ex. Thailand?

Snacka om att det är fint ute. Solen skiner på de snötäckta träden. Glad att jag får se det från rätt sida fönstret, burr.

Klockan 16 är det julgransplundring idag. Barnensdagsföreningen och Lions årliga, i Pelarsalen tror jag bestämt det var.

Igår var jag på gymmet hör och häpna. Det känns i mina armar idag de är som spagetti. Jag är lite för svag tydligen, men det kanske det går att råda bot på. Om jag orkar, vill och hinner.

Nu ska jag se över ekonomin gott folk. Ha det

Taggad

Publicerad 2013-01-06 19:39:44 i Allmänt,

Nu ni. Det är nytt år och nya tider stundar. Just för tillfället är livet kantat av sjukdom och elände men det räknar jag med att snart ska gå över..
1. Svampinfektion för 2022 gången i livet, grr
2. Nackspärr from hell
3. Halsont
4. Rinnande "mögelöga"
Småsaker med andra ord, men högst enerverande medans det håller i sig.

Igår var jag ute på årets första skidtur. Ramlade i första uppförsbacken p.g.a skidorna var bakhala och hon som hade dem på fötterna är värdelös på skidåkning. Detta till trots tog jag mig en vända runt elljusspåret (2,5 km), det fick räcka som första tur för säsongen. Jag tänkte först om jag skulle vara med i något av Vasaloppsloppen, men tror bestämt att jag har ångrat mig idag. =)

Jag var på Fleshdance igår. Måste skriva att jag blev positivt överraskad över det roliga och humoristiska upplägget. All heder åt de som har varit med och ordnat samt deltagit.

Fick för mig att jag skulle ta sparken ner på byn igår kväll. Hur bra gick det då? Fick bära den halva vägen så nog blev det ett träningspass som heter duga.

Tjänster och gentjänster heter det ju. Nu ska jag fixa en liten överraskning åt grannen som har hjälpt mig idag, så god forsättning på Er!

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela