Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Stockholmsresa

Publicerad 2012-06-29 10:39:56 i Allmänt,

Nu har vi hunnit med en liten minisemester till den kungliga huvudstaden. Vi; jag, Ida, Ailie, Tina, Rasse o Viktor. Hur kul som helst. Lite shopping med massor av fynd. Tallrikar 18 st för 99:- är bara ett exempel. Sverigetröja o strumpor är införskaffade inför den stundande springtävlingen i Seattle i höst, 1mil!! :))) Vi hann också med ett blött besök på Grönan och så träffade vi släkten, eller delar av den... Hann med två kusiner, så nu har jag mer material till den Amerikanska släktkokboken som börjar ta form. Den Svenska kokboken är klar och håller på att tryckas just nu faktiskt. Ps har jag skrivit något om att jag numer väger 91 kg!???! Snart nere under 90, så himla gött!

Midsommarhelgen i sin helhet

Publicerad 2012-06-24 16:47:31 i Allmänt,

Torsdag: besökte mor, Ch och Ailie vid stugan i Säxen. Övernattade.

Fredag: besökte far, G-B med fler vid stugan i Råforsen.

Lördag: Leklandet i Falun (har massor av bilder, ska sätta in några då tid finnes lite senare). Besökte Supathra med familj. ICA Maxi där jag köpte en fåtöljbeanbag till altanen samt röd duk med vita prickar... Gjorde gardiner också

GRATTIS SANNA HOLM

Publicerad 2012-06-14 22:22:35 i Allmänt,



För hon ska ta studenten, för Sanna ska ta studenten, för Sanna Hooooolm har imorgon tagit studeeeenteeeeeeeeen, fy f.n vad hon är bra!!
Profilbild
Grattis finaste Sanna och lycka till i fortsättningen!!! Och du: vi ses imorgon, kram

Att åka eller stanna

Publicerad 2012-06-13 22:42:03 i Allmänt,

Det rycker i rese-nerverna. Det är långt kvar till USA-resan. Kan åka till Frankrike o hälsa på bästa Maria. Vad väntar jag på? Att det ska vara så förtvivlat långt till Nyköping.... Grrr. Ida har ett rykande färskt pass. Jag är snart semesterledig. Roine jobbar. Behövs det fler argument för att övertala mig själv tro?? :P Visst är det gött att leva?

Från förtvivlan till hopp

Publicerad 2012-06-11 20:03:13 i Allmänt,

I lördags dog min iphone. Jag kontaktade skrotfirman 3 och frågade om och hur och vad jag skulle göra nu? Garanting gick ut 31 mars, dvs 8 dagar tidigare så det var bara att skicka in telefonen på reparation talade tjejen i luren om för mig.

- Vad kommer det att kosta frågade jag nyfiket och något bittert.

- Tja det kan bli dyrt sa hon uppmuntrande. Men om du vill veta så skickar du in telefonen för ett kostnadsförslag och det kostar 250:-

- Nä du,  sa jag, det skiter jag i.

Så förlikade jag mig med tanken att leva utan min Iphone 4 och ta över Roines 3:a när hans abonnemang nu går ut i juni. Fast jag är ju som ni säkert redan vet: envis. Så jag ringde idag igen. Tänkte att det satt nog någon liten sommarvikarie som var ny i helgen och nu när det är måndag igen så har de nog ordinarie åter i tjänst. Sagt och gjort, jag ringde igen, drog mitt problem och tjejen som heter Therese sa direkt:

- jaha du har en iphone. Tryck in runda knappen och startknappen tills det vita äpplet lyser sen så ominstallerar du allt igen så går den.

- Tror du sa jag storögt.

- Ja det vet jag nästan sa gulliga Therese. 

Mycket riktigt nu går den igen. 3 is a magic number, yes it is. Från förtvivlan till hopp, hon trollade bort bekymret som jag hade i lördags. Sim sala bim. Nu ikväll ringde Therese för att höra om det fungerat samt för att bekräfta uppsägningen av mitt andra abonnemang. Det kallar jag service och god kvalitet.

P.s hoppas tjejen från i lördags får en kurs i teknisk support, särskilt med tanke på att det var under den menyn hon skulle serva mig som kund.

6,7 km på 50 min

Publicerad 2012-06-05 16:25:37 i Allmänt,

Idag tänkte jag ta mig en joggingtur. En kort, mittemellan eller lång. Det skulle jag bestämma under tiden eftersom jag har haft besvär med värk i höften den sista veckan... Det lutade åt 2,5 kms vändan med andra ord. ;-) Latmasken satte fet på min axel och skrek: korta vändan. Ta det bekväma alternativet!! Kom igen nu!! DÅ beslutade jag mig för att ta den längsta turen hittills; Jontnilstjärnsrundan. Samtidigt som jag vek av vid skjutbanan för att ta genaste vägen dock, då kom regnet. Väl framme vid landsvägen hällregnade det o blåste! Duschen var varm och skön vill jag lova, liksom känslan av att ha sprungit 6,7 km!! Yes!!!

Sommar

Publicerad 2012-06-03 12:06:22 i Allmänt,

Vart tog sommaren vägen?? Det är ju kallt så hälften vore för mycket. Kylan till trots så kom ett staket upp i helgen iallafall, tack vare pappa Rune. Här sjunger Roine i falsett:



Blommor finns det också trots denna kalla försommar och gissa om det finns en liten tjej som bara älskar att plocka och lukta på dem?


I torsdags körde min goda vän Anki bil "på riktigt" ute på landsväg för första gången och jag är såå stolt!! Nu är körkortet nära. Ikväll blir det en tur till kan jag meddela ;-)

Nu skjuter någon här utanför, har hållit på så en halvtimme.... Kan väl inte vara ända från skjutbanan som vi hör så väl? Inte så trevligt hur som helst med tanke på det som hänt i Toronto.
Annat som har hänt: kokboken är i stort sett KLAR!!Jag behöver bara komplettera med ett namn på mormors mormor och en smörgåstårtsfyllning sen är det bara att få några ex upptryckta.

Hängmattan är en populär oas. Tänk att få vara där med en av de allra bästa dessutom =)

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela