Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Bakverk

Publicerad 2011-09-01 17:33:34 i Allmänt,

Ojojoj vad jag är i baktagen!! Har bakat Ullakaka, chokladcigarrer, äppelpaj och äppelkaka. Det är tråååkigt att vara sjukskriven och inte få bära omkring på lilla snuttan. Drog till med en promand runt Libra igår, det var lite häftigt så idag fick det bli en lightvariant endast runt Dala. Kom bara till järnvägen när det började regna, så jag vände på klacken och gladeligen hem igen. Latmasken där..... Sen gick jag hem och satte Roine i trädgårdsjobb, till hans stora förtjusning. Vi fick faktiskt mer gjort än på många år sammantaget!! Jag är en exelent arbetsledare!! =) Faktiskt så klippte jag bort lite ormbunkar jag också, så det så.

Snart kommer gudmor Åsa och hälsar på, hoppas bara lilla skruttan håller ut tills hon hinner hit. Hon har bara sovit en middagslur i förmiddags och undertråden är på sista varvet.

Det är så kul med Ida, för när jag går upp så börjar hon att leta efter mig nere och sen inser hon att jag är uppe och då står hon vid grinden och ropar... hur gulligt är inte det??

Tungsvampen börjar att minska så det kanske finns hopp om en smaklig måltid. De här släta sopporna är dock en riktig mardröm, urk. Jag längtar efter purékosten, tänk er: fiskbullar i dillsås, fiskbullar i hummersås, fiskbullar i vilken sås som helst.... pölsa och potatis.....köttfärssås........ mmmmm vad ska jag äta mer tro? Skrev jag fiskbullar i dillsås?? Kurr i magen vad hungrig jag är!! Måste sluta tänka på purékosten nu och fokusera på de flytande eländesdagarna!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela