Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Vilken dag i ordningen

Publicerad 2011-08-19 10:48:33 i Allmänt,

Varierad kost, vad är det?? Nu är jag inne på dag: 10 och det är sååå tråkigt att äta sopporna men sååå roligt att ställa sig på vågen. Nu går det ju inte fort längre men ett par hekto per dygn blir det iallafall och det är ju bättre att de kommer av än sätter sig på vissa vitalare delar på min kropp!

Det är väldans roligt när gamla kläder passar igen. Efter bara fem kilo!! Om jag hade tänkt på det tidigare kanske jag hade kunnat kämpa på lite tidigare men det är mentalt omöjligt ibland. Ni som är smala och aldrig har haft det här problemet kanske inte förstår men det är SVÅRT att gå ner i vikt ibland och ännu svårare är att hålla den nya vikten. För mig har det ju varit omöjligt uppenbarligen, men nu ska jag se till att det blir ändring på det. Det låter kanske kaxigt men jag vet vad jag talar om (hoppas jag).

Det är ju fredag igen, många har väl planerat helgen, själv tar jag den som den kommer. Roine ska till Rättvik med Dodgen idag, så vi får höra vad det är för fel på den och om de kan fixa det. Skulle väl tro att drömbilen blir kvar där och jag får hämta honom... blir skönt med en utflykt i så fall, så jag kommer bort från kylskåp, skafferi och godisaffärer, mohhahhahah.

Det konstiga är att jag inte har några specifika matnojjor, inget jag är riktigt riktigt sugen på OM jag skulle få äta vad jag ville. Kanske det skulle bli en knäppkorv med bröd, kanske en våffla med hjortronsylt och glass, kanske en modifast soppa.... jag behöver ju inte sitta här och spekulera om det eftersom det inte är ett alternativ. Jag håller mig till programet, jajamensan. Max 1000 kalorier per dag!!

På tisdag redovisar jag den slutliga viktnedgången med dieten, så håll ut!! Jag siktar mot stjärnorna och hoppas komma till trädtopparna iallafall.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-19 15:26:00

Du kan krydda på sopporna med lite persilja och/eller gräslök om du vill. det är helt ok att göra, de innehåller ju redan det.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela