Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Mobiltömning

Publicerad 2011-08-17 19:49:48 i Allmänt,

Idag klippte jag ur alla bilder och videoklipp ur min telefon (måtte inte datorn gå sönder innan jag har säkerhetskopierat bara). Över 1000 objekt!! Snacka om flitig användare av kamera.

Vikten är en viktig fråga i mitt liv just nu och genom bloggen har jag ju engagerat en och annan av Er också och idag efter en vecka på flytande diet kan jag härmed meddela samtliga läsare att jag klarat av konststycket att gå ner 5 kilo!! Phu, en vecka avklarad; on to go!! Sopporna/shaksen smakar verkligen trist just nu, jag ser det enbart som energi inte någon mumsig frulle/lunch/middag.... får rysningar i ansiktet bara att skriva om det. Men varje morgon kliver jag av vågen med ett leende vilket gör det hela värt det!

Nu ska jag visa Er lite bilder från min mobiltömning.

Ida och moster Ailie


Grabbarna bus i simhallen, denna kväll låg de i cirka tre timmar om jag inte minns fel.



Stumpan i gröngräset...


Favoritplatsen i världen: på studsmattan!! =)


Bästa medicinen ävääär mot allergi!!


Rasmus och Viktors gamla farkost inspekteras noggrant.


Skrev jag att studsmattan är favoritplatsen i hela världen?? It´s electrifying!!


Nu kan stumpan gå också, fast mest bara på just studsmattan. Igår gick hon mellan 8-10 steg och inte var det staplande gång heller. Men inne på golvet eller ute på gräset blir det på sin höjd 1-3 stegspromenader. Vilken fantastisk balans hon kommer att få/har?!

Födelsedagsklänningen; jättefin mamma!! Tack tack.


Nu törs vi leka i sandlådan också


Årets besök på Café i dår.... jag menar fårhus!!

Det gick inte att få en enda bild där samtliga 4 satt stilla samtidigt. Gissa vem som hade mest myror i benen och matade djuren mm?? Ja inte var det jag iallafall!!

Lite tänder har det kommit också... alla på en och samma gång tror jag minsann


Det är inte bara studsmatta och sandlåda som duger, ytterligare en favvosyssla är att GUNGA!!


Klättra i träd är visst också kul, det tycker iallafall Vickevire

Själv behöver jag gå ner åtskilliga kilon innan jag ska börja klättra i trädets grenar, både för trädets och för min skull!!

Fler saker vi hunnit med i sommar är t.ex. kräftfiske i Noret

´Här har Rasse fått upp gammelkräftan´

Orsa björnpark besökte vi förra helgen


Mosters små sötisar, förlåt boys; stora sötisar menar jag så klart!!

Det var allt från mobilen gott folk.

Jag är ledsen om jag tråkar ut någon med allt viktsnack, men det är en stor del av mitt liv just nu och kommer att vara en tid framöver. Det är nu sex dagar kvar på soppdieten d.v.s 24 påsar, det är ju ingenting!! Mitt mål var -7 kg och nu när fem redan är borta så finns det ju en chans att jag kan fixa det!! =) I´m happy!!!  

Kommentarer

Postat av: Mobykulla

Publicerad 2011-08-17 22:42:37

Jösses kvinna - vad sjukt duktig du är!!!!

Stort lycka till den resterande veckan: JAG TROR DU FIXAR DEN!!!!

Ps. Ett litet tips på vägen.... OM du känner att du är påväg att falla....fall på en kycklingfilé eller ett ägg. Det påverkar inte suget vilket gör att du "enkelt" kan fortsätta med sopporna. Du lixom inte "förstör" något då. Det värsta är kolhydrater (men det vet du ju redan) - det kan förvrida hjärnan så det går käpp rätt åt h-e!!!



Nåväl.

som sagt.

Ser fram emot nästa veckas uppdateringar på din blogg.

Jag håller mina tummar!!!



Kram

/// F

Postat av: Ann H

Publicerad 2011-08-19 15:33:26

Protesterar mot Mobykullas kommentar! Håll ut och ta INTE nått annat än sopporna eller barsen, då förstör du hela den kemiska processen i kroppen. Klarade jag fyra veckor + två veckors upptrappning så fixar du två veckor lätt. De har ju snart gått nu. Håll ut!

Kram Ann

Postat av: Mobykulla

Publicerad 2011-08-21 01:43:55

Vidhåller vad jag sa.

Men kanske missuppfattades?

Det ÄR bättre att falla på protein eller fett, för det påverkar inte ketosen i kroppen. Men det gör kolhydrater. Och i barsen som brukar finnas inom soppkoncept så är det ENORMT mycket socker tillsatt. Och DET, är aldrig bra för en som är beroende av kolhydrater. DET kan få en att tappa greppet fullständigt och falla dit hela tiden istället.

Därmed inte sagt att det "funkar lika bra" att göra tillägg som att "soppa rent".

Mitt inlägg var inte tänkt till att uppmuntra till att falla dit, men kanske uppfattades det så?

Det enda jag menade var att om man håller på att ge upp, om det helt enkelt skitig sig, så kan man rädda soppandet med att äta kyckling och ägg istället för att ta ex en knäckemacka proppad med kolhydrater(socker). Knäckemackan kommer fömodligen trigga suget och vips har man ätit frysta bullar och slevat i sig några skopor glass och ätit choklad och såklart slängt papperet så det inte syns.



Nej nu är det för mycket svammel ser jag.

Förlåt.



Håller mina tumnmar Ann, men tror verkligen att du fixar det här!

Kram

/// F

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela