Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

En kväll!!

Publicerad 2011-08-15 18:56:49 i Allmänt,

Ida var lite pumsig efter helgens bravader med kräftfiske och kräftskiva, så jag lade henne kl. 18 och simsalabim så somnade hon 18:30. Har inte hänt sedan hon var riktigt liten. En hel kväll för mig själv. Jag kan surfa, se på tv, gå på toa utan sällskap, hänga tvätt, städa, plocka, titta in i kylskåpet (utan att ta något så klart), mm mm helt alena!! Känns rätt okej en ödesdiger dag som denna.


Dodgen, hungrig, sugen, regnigt och billös; kan det bli mycket mörkare än så? Ja det kan det men det blev en deppdag iallafall. Men nu ska jag gå ner och skaka mig en shake, ställa mig på vågen och LE och sätta mig i soffan och se en god film till ett glas kallt vatten och känna hur deppen försvinner och peppen återkommer!!


Beach 2012, here I come


Ps var det någon som verkligen trodde att jag tänkte städa och plocka en kväll som denna?? Kom igen nu, självklart inte!!! =) Mys, egenmys!!

Ps 2: jag är SKITHUNGRIG!!

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2011-08-15 23:23:37

Jag håller på dig Ann. Jag vet ingen kämpe som du!! Kram <3!!

Postat av: Ann H

Publicerad 2011-08-16 00:26:50

Ser att du bara äter/dricker fyra pulver om dan, vi drack sex så om det krisar så är det nog inte hela världen om du tar en extra soppa nån dag. Bara du håller dej till sopporna så du inte förstör processen i kroppen! Vi höll ju däremot på i fyra veckor med ren pulverdiet + två veckors upptrappning till vanlig mat igen. Lycka till, du är så duktig!

Styrkekramar till dej i massor.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela