Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

1:a helgen i oktober,

Publicerad 2010-10-02 23:07:10 i Allmänt,

vad händer denna helg varje år? Jo Rättvik har höstmarknad och i år tog vi oss faktiskt dit, annars brukar vi bara åka på våren om jag inte minns helt fel!? Till en början var det JÄTTE-trångt och rent av jobbigt att gå där! Det var jag, Roine och Ida så vi zickzackade fram med barnvagnen i folkvimlet.

Vi började lite blygsamt med att köpa oss varsin våffla med hjortronsylt och spray-grädde (enl. min smak var de tyvärr inte goda). Shoppingmässigt lossnade det lite efter vi fått i oss våfflorna, detta när vi hittade Gagnefbollens stånd, ja Roine drog och köpte tre lådor på en gång =)

När vi sedan kom till nedanstående stånd så lekte livet. Kolla in jättetrollen, I LIKE!! Längst bak till vänster skymtar tomtetrollen och de var ju hur bedårande som helst.

Vi blev lite snåla och köpte istället ett av de mindre trollen till Ida (men så här i efterhand grämer det mig att vi inte tog ett stort).

Ser ni någon likhet mån tro?

Jajamensan, rätt svar är så klart; håret!!

Ett annat inköp denna höstdag blev en sk. Idaklänning.... hur gullig som helst, nu riktigt längtar jag till julafton då hon ska ha den på sig!!


________________________________

Robert och familjen kom hit på kvällen för att spela lite spel, Rasmus gick hem som vinnare av Vilda Finanser!! När jag skulle slänga några skal i soporna kom det något svart utrullandes och det rörde sig även när det landade på golvet............ Självklart trodde jag att det var en musunge, (självklart = efter alla möss jag sprungit på här hemma den sista veckan) Vad det i själva verket visade sig vara; var en av Roberts gigantiska prillor!! Se själva:

Ni kan väl kanske förstå att det var lätt att missta sig på prillan och en musunge va??

Nu sover prinsessan och det står inte på förrän även Roine kommer att knoppa in. Eftersom vi har en övernattningsgäst så ska jag gå ner och vara lite social med Jossan nu en stund (och tala om att jag har köpt världens bästa julklapp åt henne, så att hon blir lite mer nyfiken). Go natt på Er, alla monsterdiggare där ute!

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2010-10-04 12:05:16

Av precis den tanten har vi också köpt ett troll som fick heta Olle-bosse! Fanns vissa likheter mellan trollen och henne :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-10-05 10:16:10

Jag kan hålla med om likheterna JA!! Det var en väldigt trevlig dam iallafall!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela