Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

BABYSKYDD/BILBARNSTOL

Publicerad 2010-11-02 20:57:26 i Allmänt,

Det låter nog lite konstigt men jag tror att Ida håller på att växa ur sin bilbarnstol eller det s.k babyskyddet!?! Är det möjligt, ni som har erfarenhet??? Hon är 65 lång och väger 7160 gr, borde hon inte kunna ha den upp till 13 kg? På längden går det än ett tag men det är bältena som blir väldigt trånga när hon har overall på sig... Tips mottages tacksamt!

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2010-11-03 19:53:05

Låter konstigt...Julia satt i den tills hon var nästan 1 år. Kan ju bero på modellen. Jag kan kika hur det ser ut i morrn ;)

Postat av: Helena

Publicerad 2010-11-04 08:23:58

Håller med Sara att det låter konstigt men det är säkert som hon säger beror på modell..Jennifer satt i sin tills hon var 8-9 månader och isomras satt hon i den när vi var ute med husbilen på semester.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela