Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

Fredagkvällens förlopp

Publicerad 2010-02-27 14:16:51 i Allmänt,

Fredagens förfest var skoj, privata trubadurer och många duktiga sångare, själv höll jag tyst så det räddade väl hela festen skulle jag tro.

Första stoppet efter upphämtning blev Shell i Nås....... förnödenheter parkerades nedan bilen som kan skådas på bilden nedanför:

Vi klämde varsin korv med bröd så vi skulle stå oss tills nattburgaren på McDonalds skulle intas efter Folkets Park (trodde vi ja).

Vägen dit liknade jag med att rasta hanhundar, det skulle pinkas på var och varannan lyktstolpe....
Den här gången i Fänforsen var det så bråttom så de två brudarna, Tina och Cissi, fastnade inte ens på bild.


Så fort ena bruden hade pinkat så var ingen annan nödig, inte förrän 100-150 meter senare.......

Visst är det inte lika kul att åka som chaufför på en fest som att partaloss, det måste jag medge. Det blir vad man gör det till: ja, men ändå så blir det ganska jobbigt ju mer de andra får i sig gällande procenten, volymen åker upp, piporna stiger till oändliga höjder mm... Jag vet inte vad det beror på men bilderna blev allmänt väldigt suddiga den här fredagskvällen??



Tina drack med glädje glas på glas av Marinella till allas förvåning (med tanke på hur man kan dricka sån smörja...)

Den minsta deltagaren på förfesten var Vivianne, och så här gullig var hon:


Åsa, hon hade tagit med sig bästa och snyggaste gåbort muggen som hon drack drinkar gjorda på Marinella/cider i.

Jag är osäker på om den följde med hem igen eller inte.......

Jag har nog kommit in i medelåldern och därmed hör jag nog till majoriteten som tycker att hög musik i nyktert tillstånd är asjobbigt, jag tror att både jag och fostret åkt på tinitus på livstid efter Pumpbolagets 40 minuter långa liveframträdande. 00.40 tyckte jag att det legitimt att gå ut i bilen så då drog jag en lättnadens suck och tackade för mig där inne. Förutom resesällskapet kände jag igen 2 pers där inne, är faktsikt roligare att gå ut nykter hemma där man ändå kan mingla och träffa folk som man känner och prata lite med alla.
Här har ni en skymt av publicum och Pumpbolaget, det syns INTE så väl dock.......


En förhoppning om nattburgare fanns som sagt men McDonalds stängde kl. 01.00 och till bilen hade alla kommit exakt klockan 01.22!

Jag såg en vurpa utanför entrén, det var det absolut roligaste jag hade på hela kvällen. Jag satt i bilen och såg denna man göra en brutal halkning som kan liknas något som finns i tecknade serier, benen rakt upp i vädert och ryggen smaschade rätt ner i backen. Han blev liggandes stilla länge länge och jag skrattade som jag inte gjort på evigheter, jag skrattade helt för mig självt i bilen spontat och hjärtligt trots att jag förstår att det gjorde skitont!! Inte så snällt, men ROLIGT!

Vi fick erbjudande om att komma på efterfest, en sisådär 7 gånger ; ) fast brudarna var trötta i ögonen och majoriteten röstade för direkt hemfärd till metropolen Vanå igen. Trevligt att få inbjudan även om vi var så oförskämda att vi tackade nej!!!

* * * * * * *  * * * * *

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela