Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

ÅH VILKEN JUL

Publicerad 2010-12-24 21:59:22 i Allmänt,

-22 i Vansbro när vi vaknade och samma tid i Noret var det -34, är vi inte lyckligt lottade att vara Vansbrobor så säg....

Det har varit en händelserik dag med massor av presenter, god mat, dryck (julmust) och godis. Ida fick så mycket fint att vi måste titta på allt i lugn och ro imorgon igen!! Bl.a en STOR julnalle, kläder i massor, gossedjur och andra leksaker, böcker mm mm.

Själv har jag fått 2 ursnygga lampor, bild kommer när jag städat ut julen. Lamporna fick jag av bästa lillalillasyster Ailie, sen har jag fått en sån där modern schal (som går ihop som ett enda stort O), vinterskor, muffinsformar, skärbräda, kastrull, choklad, en mobil!?!!?! =), necessär, presentkort på bästa elaffären i världen (ja förutom ni vet när, då låg dom på minus ett tag, men det är glömt och förlåtet för länge sen), ja jag fick mycket mycket mer så jag måtte har varit riktigt snäll i år. Ja lycklig är jag och bästa julklappen och presenten av alla är ju så klart IDA, bästa tjejen i hela mitt liv!! Ni andra har nu officiellt blivit nerputtade till andraplatsen i mitt hjärta.... <3

En liten anektdot sedan förra helgen:
Viktor 6 år till lilla Alma 5 år:
- Ska du inte äta upp gröten? (Gröten = ris á la malta med hjortronssylt på)
Alma svarar:
- Nä, den var inte så god som jag trodde.
Jag höll på att dö av skratt!! De är väl för underbara. Själv har jag aldrig varit något fan av varken gröt eller ris a la malta så jag förstod precis vad lilla Alma antydde ;-)

Och rykande färskt från idag:
Rasmus och Viktor har inte många foton på sig själva och därför beslöt Fru Bergström sig för att som projekt skapa varsina fotoalbum åt dem och ge dem i julklapp. Jag tänkte att de blir nog inte så jätteglada åt dem nu, men kan vara roligt för dem att ha när de blir större!! Vet ni vad Viktor sa:
Det här var den bästa julklappen. * Åh det hade jag inte väntat mig, men så roligt att höra. Livet är fullt av idel överraskningar.

Nu är det tack och god natt för oss, zzzzzzzzzzzz.

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2010-12-24 23:47:27

Varför kan man inte gilla på bloggen =)?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela