Fru Bergström

Gott och blandat från mitt perspektiv här i livet...

OH WHAT A DAY

Publicerad 2010-04-24 19:57:46 i Allmänt,

Härlig sovmorgon?? Vad är det med en skapligt morgon pigg make som tycker att det roligaste här i världen är att få väcka frugan och fråga om babyn kickar...

Iallafall det blev liksom fullt hus idag: Lottie, Jossan, Erica och Millie kom hit på förmiddagen för att Millie skulle få ta en dusch. Jag fick en häftig kalsongbild på Erica men efter grov förhandling så blev det ingen publicering av den bilden nej! Men den här bilden förhandlade vi aldrig om så här får ni istället se när Erica roar sig på pilatesbollen!
   ja Lottie testade också på lite "moves"

Millie blev iallafall ren (några sekunder innan hon gick ut och rullade sig).


Efter rengöring av byracka bar det iväg till Folkets hus för lite skoshopping, och vad tycks om de här pjucksen?

Fanns även i vitt!!!! =)

Själv tror jag att jag skulle föredra de här istället:


Nja det blev varken eller....
Rasmus däremot hittade sig ett par nya springskor!


Viktor han satt och hängde utanför han.......


Vi andra passade på att mingla lite med vänner, släkt och bekanta


Vi styrde sedan partybussen mot Ritans affär (klockan var 13.04 och affären stängde 13:00)! In kom vi och affärsinnehavaren undrade om det var en hel skolklass som var ute på shopping* (vad då vi var bara 7 pers).

Det blev ett par Ecco träningsskor som sitter underbart!! JOssan köpte ett par gula fina skor som hon tror att hon ska ha på sin examen!?! Så lite övertid lönade sig denna lördag, på Ritex i Vansbro =)

Efter det tänkte Tina pröva lyckan hos Kollektion som även de stängde klockan 13.00 (nu var klockan väl 13:20).


Jessica som har affären fick jobba övertid även hon, men både Tina och Erica slog till på varsin överdel så även denna affär tjänade en extra hacka efter stäningstid!

Lottie blev så lätt i pungen (ja portmonän alltså) att hon nästan fick vingar när hon kom ut därifrån.........

Konsum drog också in lite kosing på oss då vi införskaffade hamburgare, bröd, dressing, läsk och godis och som ni förstår blev det till att dra ut köksbordet i Långholen så att alla fick plats för ett skrovmål!!

Mätta och nöjda drog vi sen till Duvnäs där vi matade minibärta med en gigantisk nappflaska (MiniBärta är en kalv ifall ni undrar) och sen såg vi en komedi och den var faktiskt riktigt rolig ett par gånger.

Efter filmen behövde jag sträcka på vissa kroppsdelar, ingen nämnd ingen glömd och jag med fler gick ut på altanen i solskenet!


Men det som var roligast på hela dagen (hela veckan) var när Roine stod på altanen hos Lottie och skulle plåta Carol och han tog stöd mot räcket (som i själva verket var grinden som INTE var låst)..... Grinden gick hastigt upp och Roine fick sig en flygtur utför trappan ner på gräsmattan och tro det eller ej men han stod på benen under hela processen!! Det blev inget kort på Carol men det här tog han under tiden:

Det kanske inte låter så kul, men om ni sett det så ojoojoj!!

Dagens löpsedel var denna:

Roines kusins höbalar för att precisera det hela ytterligare... ALLT KAN HÄNDA i släkten Bergström/Engman!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann Bergström

Jag är en 39 årig dalkulla som i stort sett har fått kämpa för allt jag vill få till. Men framgång och lycka faktiskt. Ingenting kommer gratis men med envishet och ibland lite hjälp kan man komma långt. Efter att ha varit gravid fem gånger har jag och min man nu två underbara flickor. Ida och Ellen. Utomkvedshavandeskap x 2, stora viktnedgångar utan och senare med hjälp (GBP), två döttrar, resor, mat, vänner, vardagsliv mm är vad denna blogg handlar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela