Kokbok
Just nu håller jag på att skriva på min kokbok för fulla segel. Det går riktigt bra faktiskt och det svåraste blir nog att hålla den inom det sidantal som jag har bestämt mig för, för det finns ju hur många bra recept som helst här i världen.
Jag gör en fotobok med bilder och recept, hur enkelt som helst.
Idag har vi besökt mostrarna My och Amis för insamling av fler recept, det har ju flera fördelar med att göra en receptsamling av släktens godaste maträtter och bakverk.
För att göra en kokbok måste man ju ha lite bilder på det som recepten innehåller så idag blev det älgfärsbiffar med fetaost och tapenad och dessutom en hel form med Emmas festlåda. Ida är jätteglad över all hemlagad mat hon får provsmaka =)
Nu ska mammAnn inta tvsoffan ett par timmar innan det är dags att törna in.
P.s är det någon som vet varför käkarna blir att knäppa när man gapar efter varje natt? Tipsa gärna hur jag kan slippa det för det är riktigt obehagligt. Är spänd ifrån tinningen och ner till dubbelhakans nedre punkt, särskilt på den sida jag oftast ligger på d.v.s vänster..................
Jag gör en fotobok med bilder och recept, hur enkelt som helst.
Idag har vi besökt mostrarna My och Amis för insamling av fler recept, det har ju flera fördelar med att göra en receptsamling av släktens godaste maträtter och bakverk.
För att göra en kokbok måste man ju ha lite bilder på det som recepten innehåller så idag blev det älgfärsbiffar med fetaost och tapenad och dessutom en hel form med Emmas festlåda. Ida är jätteglad över all hemlagad mat hon får provsmaka =)
Nu ska mammAnn inta tvsoffan ett par timmar innan det är dags att törna in.
P.s är det någon som vet varför käkarna blir att knäppa när man gapar efter varje natt? Tipsa gärna hur jag kan slippa det för det är riktigt obehagligt. Är spänd ifrån tinningen och ner till dubbelhakans nedre punkt, särskilt på den sida jag oftast ligger på d.v.s vänster..................